Sabtu, 31 Ogos 2013

Jamuan Raya Pejabat Daerah Klang 2013

Jamuan raya ni lah dinanti-nanti...sanggup tak pergi kursus sebab jamuan ni..hehehe nasib baik ada 3 option tarikh kursus...Tahun ni KB bersama dengan Unit Teknikal dan Penguatkuasaan sebab dah pindah unit ni kan.....tahun lepas KB join Unit Pembangunan Luar Bandar....tahun ni unit KB pakai baju warna Oren terang tang tang......menyerlah sesangat....huhuhuhu

Muka KB tak puas hati tetibe gambar kat tab ni semuanya tak cantik...T_T

Ni di pagi hari....memasing dah takde mood nak buat kerja...posing jelah kejenye....huahuahua

Macam-macam gaya....ni semua mak budak ni...hahaha 


Papepun setelah beberapa bulan bersama Unit Teknikal ni barulah KB rasa suasana opis...hehehe kalau tak...sensorang je...semakin hari semakin akrab....dulu ingatkan diorang ni kerek2....rupanya takkk...giler-giler semuanya...hehehehee betul la orang kata...tak kenal maka tak cinta...hikhik

Doa dipermudahkan Urusan by Heliza

Mari sama-sama kita amalkan doa berikut.......semoga dipermudahkan urusan harian kita...aminn

Selasa, 13 Ogos 2013

Selamat kembali bekerja!

Tahniah buat semua yang sudah kembali bekerja...KB hari Khamis ni start keje balik...saja amik cuti panjang...sebabnya KB tau...kalau masuk keje pun tentu takde mood....baik cuti..kan kan kan...so, Selamat kembali bekerja kepada semua!

Jumaat, 9 Ogos 2013

Selamat Hari Raya!

KB dah beli baju raya lama dah...beli online...dapat2 terus sarung kat badan...OMG!! suami kata dah macam Che Ta...amboi mulutttt....disebabkan raya lambat lagi...puasa pun belum masa tu...ingat nak la diet kan...gantung baju tu dalam bilik...hari-hari mengadap....motivasi la sangatttttt....

KB dah bagitau husband..tema raya kita tahun ni purple tau........sebab baju yang KB beli memang purple pun...KB takde beli baju lain pun untuk raya...ada pun untuk pergi ofis...sampai la tiba hari raya...KB pakai la baju purple tu...longgar sikit...heeeeeeeee sikitttt jeee...hurmm =.= 

Dah takde pilihan...pakai jelah...lagipun abah, mama, adik-adik semua pakai purple...kami tak rancang sama sekali..kalau tak tema kitorang satu keluarga 'warna warni'....disebabkan jarang sangat tema sama...tu yang KB tetap nak pakai warna purple...

Pagi tu siap siap....lepas solat sunat raya, tiba lah saat untuk bersalam salaman dan bermaaf maafan....dimulakan dengan my luvly husband...huwaaaa...diikuti abah, mama dan tok...lepas tu bedal la semua makanan kat dapur.....dah bedal sesi bergambar pulak....lepas tu sesi menonton tv ramai-ramai...sorang demi sorang tumbang dan berdengkur...ambooiii cam best je kalau join...kikikiki...

Husband KB kene kerja petang...so tak dapat la nak pergi jalan-jalan...tak syokkk...dah takde nak buat ape...ngantuk pulak...apelagi sambung lah zzzzzzzz....buruk perangaii...hehehee..



Baju ni lah KB beli awal beberapa bulan lalu...hehehe Peplum dari WE LUV PEPLUM....cover perut sebab mok sangat...huhuhu 


Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir dan Batin dari kami berdua...peace!

PPEOC program salam lebaran bersama AADK 3 ogos 2013

Assalamualaikum...lama x muncul di sini...bulan puasa yang lalu KB xde ape yang nak dikongsikan....nak share resepi...makruh pulak kan...so di hujung bulan Ramadhan aritu KB join konvoi Kelab Persona (PPEOC) ke Klinik Cure & Care AADK di Sungai Besi...meh layan video ni dulu...nanti KB update ni next entry hokehhhhhhhh...