Jumaat, 9 Ogos 2013

Home » Selamat Hari Raya!

Selamat Hari Raya!

KB dah beli baju raya lama dah...beli online...dapat2 terus sarung kat badan...OMG!! suami kata dah macam Che Ta...amboi mulutttt....disebabkan raya lambat lagi...puasa pun belum masa tu...ingat nak la diet kan...gantung baju tu dalam bilik...hari-hari mengadap....motivasi la sangatttttt....

KB dah bagitau husband..tema raya kita tahun ni purple tau........sebab baju yang KB beli memang purple pun...KB takde beli baju lain pun untuk raya...ada pun untuk pergi ofis...sampai la tiba hari raya...KB pakai la baju purple tu...longgar sikit...heeeeeeeee sikitttt jeee...hurmm =.= 

Dah takde pilihan...pakai jelah...lagipun abah, mama, adik-adik semua pakai purple...kami tak rancang sama sekali..kalau tak tema kitorang satu keluarga 'warna warni'....disebabkan jarang sangat tema sama...tu yang KB tetap nak pakai warna purple...

Pagi tu siap siap....lepas solat sunat raya, tiba lah saat untuk bersalam salaman dan bermaaf maafan....dimulakan dengan my luvly husband...huwaaaa...diikuti abah, mama dan tok...lepas tu bedal la semua makanan kat dapur.....dah bedal sesi bergambar pulak....lepas tu sesi menonton tv ramai-ramai...sorang demi sorang tumbang dan berdengkur...ambooiii cam best je kalau join...kikikiki...

Husband KB kene kerja petang...so tak dapat la nak pergi jalan-jalan...tak syokkk...dah takde nak buat ape...ngantuk pulak...apelagi sambung lah zzzzzzzz....buruk perangaii...hehehee..



Baju ni lah KB beli awal beberapa bulan lalu...hehehe Peplum dari WE LUV PEPLUM....cover perut sebab mok sangat...huhuhu 


Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir dan Batin dari kami berdua...peace!

Tiada ulasan: