Isnin, 24 Jun 2013

Home » Tahniah my bro n kakak ipar!

Tahniah my bro n kakak ipar!

Assalamualaikum....jam menunjukkan pukul 2.10 pagi...ya Allah mataku....napalah segar sangat ni? Hurmmmm esok mesti aku tersengguk-sengguk kat opis...

Actually KB nak ucapkan tahniah kepada along dan kakak ipar KB yang baru kawin bulan april yang lepas...minggu lepas along kata tak dapat balik umah mak KB.,.wife demam...KB baca kat FB..kakak ipar pening, sakit pinggang...KB yakin dia pregnant...

Diorang pergi klinik...doktor kata kalau demam tak ok jugak...kene pergi hospital...masa tu diorang tak tau lagi itu simptom orang mengandung...hehehe apela...KB suruh pergi klinik lagi wat ujian air kencing sebab KB yakin sangat kakak ipar pregnant...

Tup tup keluar status..."alhamdulillah syukur atas rezekiMu ya Allah"....see...betul tekaan KB...alhamdulillah..akhirnya nak jadi tokwan n tok dah mama dan abah KB...hehehe KB pulak tak tau la bile..hhuuuuuuhuu

Tiada ulasan: