Jumaat, 17 Mei 2013

Home » Wedding Along

Wedding Along

Actually majlis ni berlangsung awal bulan APRIL hari tu...baru nak update...huhuhu jumaat blues punya pasal lah ni....ngantuk....

Along KB nikah pada 6 april 2013...lepas isyak...x ingatla sekali lafaz ke x..rasanya sekali lafaz je...hehehee...makan semut lebey ni..iskk...majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan...Temerloh Pahang...menunya of courselah patin masak tempoyak...nyum2 my favourite tahu...! Lemak putih tu...lembik2 sedapp...hohohoho

Pengantin dalam bunga...hikhihk...
Hantaran buatan KB...simple sajaa...
Hantaran dari kakak ipar...kreatif...

alhamdulillah dapat kakak ipar...
Pastu esoknya sanding....ada silat bagai...2 sesi silat ok...sebelum makan dan selepas makan...setiap sesi 30 minit...penat jugak lah tengok...huhuhhhu lama sangat...dekat kul 3 baru naik pelamin...hehhee kesian diorang...1 family kakak ipar masuk silat...dasyat...tu yang lama silat...dah setel tu kitorang semua berangkat balik...bye2 along...dah kawin dah kembarku...hehehe

haaa ni lah kembar KB...hehee ada iras x? pink gituuuuuu

Along & adik bongsu...sama tinggi...nak nyanyi lagu negaraku ke hape...tegak sangat...hakhak

Oh kandaku...kata kakak ipar...hehehehhehee

weeeee lawonye baju kakak ipar...

mood oke lagi...

mood dah kelaut sikit tengok orang silat lama sangat...huhuhu 

Babah dan mamaku....sayang mereka sangat-sangat...!
13 april bertandang pulak...tema biru putih....sebenarnya KB nak diorang pakai royal blue...lawa giler..tapi mak andam diorang nak bagi baju bertandang free....dapat biru air laut....tu yg lari tema sikit..xde pelamin..sampai je terus makan....hikhik...tengok pengantin lelaki tu...haus bebenor nampaknye...


KB dan BFF dari zaman sekolah.....lepas kawin semua dah bumbum...


Pengantin Baru
Pengantin Lama

Sekian...tataaa....

Tiada ulasan: