Jumaat, 3 Mei 2013

Home » Nak mintak Half Day....tapi Takut

Nak mintak Half Day....tapi Takut

Salam Jumaat....adoi pepagi dah mamai....jam menunjukkan 7.00 pagi..oh very the lambat lah hari ni...so kelam kabut dalam relax capai kunci rumah, kunci kereta...dah sampai kat pintu nak keluar...baru teringat sandal dah putus...adoii so terpandang kasut hantaran...belek punya belek tengok elok lagi nih..tapi berhabuk pulak...

Kunci rumah dengan kunci kereta tu letak jap kat tepi rak kasut...pergi amik tisu nak lap habuk kat kasut...dah lap semua...oklah..capai kunci...tekan kunci tombol...bila nak kunci grill tengok ada kunci kereta je...mana kunci rumahhhh?? Kat dalam!!!! huhuhuhu dahhh menggelabah...camne ni...takkan nak biar rumah ni grill tak kunci...hurmmmm

Jam dah gerak dengan laju...tak boleh tunggu ni...karang lambat...tinggalkan jelah...baca ayat kursi semua moga-moga takde perkara yang tak diingini berlaku...huhuhu tapi tetap tak tenteram...rasa nak half day...tapi kene tanya husband dulu dia boleh half day tak...risau nih...tapi nak mintak half day kat bos...KB takut..hurmmm tak tau nak bagi alasan ape...ke nak cerita perkara sebenar? huhuhuu

2 ulasan:

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

lebih baik terus terang aje hehehe

boni kacak berkata... [Reply to comment]

semoga tak ada apa2 perkara buruk yang terjadi... amin..