Ahad, 19 Mei 2013

Home » Crazy candy crash saga...!

Crazy candy crash saga...!

Wahai rakan-rakan yang teror giler main game nih tolonglah kasi tips sikit macamana caranya nak lepas level ni....Dah seminggu tersekat kat level 97...target 100000...macamana nak lepas? Huwaaaa geram giler...paling tinggi boleh dapat 80000 je..hurmmm

Korang-korang yang main game ada tak mengalami simptom-simptom begini.......? masa nak tido main game...bangun tido capai handphone terus main game....waktu lapang sikit majn game,..waktu rehat main game....dalam kete jalan jammmm main game...! memang sah Gilerr...! tapi giler candy crush saga lah....herherher

Hurmmm hari ni mengadap level ni je...mood tengah sakit hati sebab tak lepas-lepas..grrrr

2 ulasan:

potia casadelarossa berkata... [Reply to comment]

perghh... kita baru jek level 66... payah betol lah

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@potia casadelarossa caiyok2....kak bunga dh kat level 181...heheheeee