Jumaat, 26 April 2013

Home » , , , , » Projek Modified Kereta : Tukar Sportrim

Projek Modified Kereta : Tukar Sportrim

Assalamualaikum....

Memang menjadi adatlah kan...setiap kali gaji mesti kereta dulu....huhuhu dia tau orang syg dia kan...saja nak uji la tu....biasee dia ni...

Bulan lepas renew roadtax....kali ni tukar tayar lah pulak...sebab tayar memang dah botak selicin licinnya....nilah perempuan...tau bawak sahaja....tapi tak semua camtu kan...KB je camtu...huhuhu...disebabkan dah alang-alang nak tukar tayar...apa kata kite tukar sekali sport rim....memang KB dah aim nak tukar sport rim tahun ni...tapi tak sabar betul dia kan...

Meh rapat sini...KB nak tunjuk macamana rupa tayar yang sudah botak...yang perempuan je rapat...lelaki sila duduk jauh sikit...heheheh...


Haaa x jelas...meh sini



Haaa nampak x? Kalau x nampak jugak x tau la nak cakap.....memang kita rasa jalan licin je kalau botak ni....jdnye sementara nak tukar tu tolonglah bawak kete slow...duduk lane paling kiri...bahaya wooo....

KB memang nekad bulan ni tukar tayar sekali dengan sport rim....survey punye survey kawan KB ada jual rim sekali tayar...alhamdulillah memang itu yang kita cari...murah je...Malam tadi baru KB amik rimnya...pasal dah gaji kan....pastu ingat nak pasang terus....tapi kedai banyak dah tutup lah....terpaksa tinggal rim tu dalam kereta...memang x tido lena malam tadi...pastu ada kawan club gak duduk dekat ngan rumah KB pm kat facebook...sembang punya sembang minta tolong dia simpankan rim dulu kat rumah dia..rumah dia rumah teres...takpelah...KB duk rumah flat...tinggi atas sekali...nak mampus angkat rim...? Hahahahaha angkat durian pun rasa nak pengsan...inikan pulak tayar dan sport rim....grrrr

KB pun ape lagi...start enjin vroooommmm sampai rumah member....tumpang jap...tapi dia letak kat garaj....hahahhahahaha adoi malam...gelisah tak hingat dunia la malam tadi....nasib baik lah ok...hehehhee....

Bawak g keje...nak pasang arini gak....tengahari tadi keluar jap...g pasang...alhamdulillah hensem sungguh keteku...huhuhu senyum lebar ni...hahahahaha first time tukar rim...jakun sikit....:-P



Tiada ulasan: