Selasa, 23 April 2013

Home » Hai!

Hai!


Assalamualaikum...

Haiii...Dah lama tak hapdet blog ni..kesian dia terabai...bukan sengaja biarkan dia cuma kebusyan terserlah semenjak dua menjak ni.....ni pun sebab mengantuk ya amat sangat lah terpaksa menaip....sekarang ni KB tengah berusaha mencari idea nak mengindahkan lagi tempat kerja KB yang masih berterabur atau pendek kata melaksanakan 5S...sisih, susun, sapu, seragam, sentiasa amal.....saja nak sumbang idea...harap-harap janganlah ada yang kata aku gila kuasa...grrrrr..peace yoo!

Disebabkan terbawak-bawak dengan aktiviti 5S kat opis...kat rumah pun nak dibuatnya 5S...semalam setel mengemas stor yang macam kapal karam plus kene langgar ngan todak.....oke merepek disitu =,=

Serius...lupa nak snap gambar...plus malu...hakhakhak...dari pukul 8 lebih KB mengemas bilik tu sampai pukul 1 Pagi okee...dalam bilik tu penuh ngan koleksi mainan suami KB...iskk dia memang rajin kumpul mainan...dah alang-alang mengemas..KB simpan semua dalam kotak...hakhakhak....semak la abg oi..:P

Selain tu ada jugak hadiah kawin....oh sangat banyak KB dapat cawan & gelas...cantik-cantik...terima kasih kawan-kawan..cuma tulah...duduk berdua takkan nak pakai semua...ingat cawan pakai buang ke hape?...hehehe ada yang bagi cadangan...kalau ada kawan-kawan kawin bagilah hadiah yang kita dapat tu...OMG memang tak la kan...KB hargai pemberian kawan-kawan...cuma tulah banyak sangat...separuh bilik tu memang hadiah makan space..hehehe

Haaa ilang ngantuk sikit...kbai nak buat kerja...



Tiada ulasan: