Khamis, 7 Mac 2013

Home » Tiba-tiba Traffic Naik

Tiba-tiba Traffic Naik

Assalamualaikum......

Sejak KB post entry yang bertajuk "Sedihnya Rasa Hati" dua hari yang lepas...traffic blog ni tiba-tiba naik mendadak..hohoho terkejut jugak....huhuhu

Rasanya disebabkan KB like entry tu secara tidak langsung terus appear kat wall FB KB.......kantoi dengan ramai orang disitu...huhuhu tetiba ramai yang komen activity like KB tu...terima kasih pada yang sudi terjah dan mengambil berat kesedihan seorang kawan macam KB ni...tak lupa juga buat blogger-blogger yang prihatin dan memberi semangat kepada KB...luv u all...

KB harap sangat orang-orang semua faham perasaan seseorang yang sudah berumahtangga dan belum dikurniakan cahaya mata...doakan kami adalah lebih baik dari bertanya-tanya kan?

Kbai


Tiada ulasan: