Selasa, 12 Mac 2013

Home » Crepe Kembali Lagi tapi Bukan Durian

Crepe Kembali Lagi tapi Bukan Durian

Assalamualaikum.....

Dah lama dah tak dengar orang sebut @ post pasal crepe kat FB...kawan-kawan ramai yang tanya tak buat lagi ke crepe durian......jawapannya memang tak buat...sebab durian dah takde musim dah....

Tapi KB buat jugak crepe...Crepe Coklat, Crepe Strawberi dan Crepe Oreo...Jom tengok...!



Dan ini testimoni dari kawan KB yang order Crepe Coklat......


Alhamdulillah......sesiapa nak order silakan......

3 ulasan:

AyueJean AJ berkata... [Reply to comment]

AJ seriously belum try lagi mana2 crepe..... =D

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@AyueJean AJ meh la try...hehehehehehe

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

akak pun belum pernah try mana2 jenis crepe lagi. sbb ngah preggy ni nak kena jaga pemakanan