Khamis, 14 Februari 2013

Home » www.agoda.com.my boleh dipercayai ke tidak?

www.agoda.com.my boleh dipercayai ke tidak?

Assalamualaikum.....

Pernah tak search nama hotel kat Google? kalau pernah, perasan tak salah satu result yang muncul dari agoda.com.my...? bila berdepan dengan situasi camni mesti dalam hati terdetik " boleh percaya ke website booking online macam nih...? " hurrmm macam-macam kesangsian, persoalan yang timbul....kan?

Actually, pada KB....www.agoda.com.my ni BOLEH DIPERCAYAI....sebab KB pergi Langkawi hari tu booking kat agoda.com.my lah....harga dia murah dalam RM5 je kot dari harga hotel bagi.....kadang-kadang ada hotel tu takde website....tu yang terpaksa tempah kat agoda...

Sebelum sampai hotel tu KB call hotel...ada x nama KB booking hotel tu...risau kot tetiba dah sampai sana bilik takde...tak ke naya??? alhamdulillah...ada! hehehe maknanya website www.agoda.com.my boleh dipercayai....insyaAllah...

Oke lagi satu KB tertinggal....nak booking melalui Agoda ni...takde kad kredit pun takpe...boleh pakai debit card atau visa....no problem...:)

8 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

mmg boleh dipercayai. cuma yg boleh booking online kat agoda ni, hny yg ada kad kredit je. cam akak mmg xde kad kredit, so mmg xdpt la nk booking. mmg murah betul kan

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Sue-Rya Qistinaakak...saya pun xde kad kredit...pakai visa maybank je..debit card...huhuhu

Dunia Wilma berkata... [Reply to comment]

Ala...Wilma takda kad kredit ^_^
Kalau tak boleh book hotel di sana...

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

debit kad pun bole...:)

Aina Mansor berkata... [Reply to comment]

Yeah setuju! Haritu penah booking waktu nak bercuti kat Langkawi :) Mudah dan pantas! (Y)

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

hehehhee...betul betul betul...:)

Zuliza Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

salam. nak tanya. ada kena surcharge tambahan bila nak check-in kat hotel tak? sebab harga di agoda rendah jadi manalah tahu bila book utk public holiday, kena bayar surcharge kat hotel.

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Zuliza Abdul Rahman w'salam....takde sist...kene baca term & condition die la kot...sebab sy pergi aritu hari biasa...rasanya agoda dah bagi harga termasuk surchage utk public holiday...kite bagi je voucher booking tu kat hotel...terus dapat bilik..