Khamis, 14 Februari 2013

Home » Singgah sebentar!

Singgah sebentar!

Assalamualaikum......

"Tak best.....sunyi......dengar suara orang pun sayup-sayup je....."

"Best.....sebab takde orang kacau.......:P "

KB kene pindah unit dan bilik kat opis nih....dapat bilik nun jauh dengan orang....sunyi sepi...nak duduk dalam "kotak-kotak" erkkk tetiba hilang ingatan apa nama dia...ermmm alah workstation yang kotak-kotak tu....tak sesuai pulak rasanya......banyak sangat dan besar-besar barang yang KB perlukan untuk buat kerja sempurna!

Semalam, sedikit demi sedikit barang diangkut dengan pertolongan pelajar-pelajar praktikal dan abang n kakak kat unit ICT.....ringan sikit beban nih.....TQ kepada mereka.....dapat gaji KB belanja ye......

Hurmmmmmmmm....punye lah dah lama x mengupdate blog nih kan.....terbiar...sebenarnya ada banyak benda KB nak update....tapi tak sempat lah.......terbatas dan banyak vitamin M.....haiyaaa...yelah KB berblog just untuk mencoret semua yang KB lalui sepanjang hidup....nanti dah tua boleh tengok dan baca tulisan sendiri yang ntah hape-hape nih.....kihkihkih....

Kbai.......nak sambung buat kerja.....^_____^  ni pun singgah sebentar je kat blog kesayangan nih...

4 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

Bestlah nnt buat kerja tanpa gangguan. hehehe

Dunia Wilma berkata... [Reply to comment]

Wah...KB naik pangkat ya ^_^

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Sue-Rya Qistina hehehe tapi boleh tertido kalau sunyi sepi nih...

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Dunia Wilmaxdela...kene pindah unit je dear...hehehe