Selasa, 26 Februari 2013

Home » Lenzo dan Hazirah Wedding Day

Lenzo dan Hazirah Wedding Day

Bulan Februari ni penuh jemputan kahwin setiap minggu tapi KB hanya dapat attend wedding Lenzo n Hazirah ni je...sebab dekat dengan rumah...hehhe yang lain jauh belaka....

Majlis diorang ni berlangsung pada 16 Februari yang lalu di Dewan MBSA Seksyen 11...KB gerak sorang-sorang je dari rumah sebab hubby keje....disebabkan Lenzo ni kawan kelab kereta KB....kitorang gerak konvoi dari Dataran Shah Alam ke dewan tu....sesak...payah nak cari parking...nasib baik dekat dengan kedai makan....tumpang parking situ jelah...heee

Dari tempat parking tu ke dewan...kitorang dah macam rombongan Cik Kiah dah...hikhik sampai je dewan pengantin tengah makan beradab...kitorang pulak serbu makanan....lapooo...makanan dia sedap jugak....

Yang KB paling suka....warna tema diorang....turqoise pink....dah la wife Lenzo tu cantik manis orangnya....sangat kene la dengan warna tu....untungla ko Lenzo...dapat wife cantik....hikhik...

papepun KB ucapkan "SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT LENZO N WIFE.....SEMOGA BAHAGIA SAMPAI JANNAH....."





3 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

sama cantik sama padan.
selamat pengantin baru buat mereka :)

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

tahniah buat pengantin yer

orked violet @ SYA berkata... [Reply to comment]

cantik!! Sya suke g wedding. xtaw npe. sebab nk kawen gk kot. hehehehe

sya-orked.blogspot.com