Khamis, 21 Februari 2013

Home » Terjah Hot Spring Sungai Klah, Sungkai Perak

Terjah Hot Spring Sungai Klah, Sungkai Perak

2 Februari yang lalu KB join Family Day Unit Khidmat Pengurusan kat office KB......memandangkan lepas family day tu KB ditukarkan ke unit yang lebih bersesuaian dengan skop kerja KB.....event ni diadakan di Hot Spring Sungai Klah, Sungkai, Perak.....

Ini buat kali kedua KB menjejakkan kaki kat situ....first dulu datang dengan rombongan UiTM memandangkan kitorang tengah study pasal Felda-felda yang ada kat Negeri Perak......singgah jelah...tapi masa tu malam.....jadinya tak nampak sangat suasana dia.......malap je......hehehe

Kali ni datang siang....2H1M pulak.......boleh lah rasa suasana siang dan malam sekali lagi........


ni masa kami baru sampai....terus menjelajah satu kawasan hot spring tu....oke KB nampak gemok disitu......hahaha kene diet...>,<


ni belah petang....baru kitorang pergi berendam...mula-mula pergi berendam kat kolam air sejuk....pastu baru sampai ke sini.......yang ni kolam air panas...perghhh mula-mula tu rasa macam kene siat kulit nih........huhuhu kene biasakan...lama-lama oke dah......tapi nak berendam kat sini tak boleh lebih 30 minit bagi mereka yang mengidap penyakit lelah, sakit jantung dan lain-lain lagi...KB lupa la senarai penyakit tu tapi kalau sampai sini sure nampak papan tanda warning nih....

Lepas berendam sakan nih balik bilik....siap-siap untuk dinner pulak...


Tema malam tu Smart Santai...KB pakai skirt, kemeja dan shawl half moon beads......agak berlebihan ye malam tu.....orang lain semua sempoi belaka...huahuahua...naik segan pun ada...wawawaa....


Sekali menang pulak Anugerah Pakaian Glamor pulak.......nampak sangat kau yang lebih-lebih malam tu KB oi...kehkehkeh...terima kasih kepada mereka yang mengundi KB......dapatlah bawak balik penyangkut baju.......hikhikhik....TQ bos....yang tudung pink tu Ketua Unit Khidmat Pengurusan......muda lagi dah jadi ketua unit.....hebattttttt....

p/s: sekian sahaja untuk malam ini...jom tido...^_____^