Rabu, 2 Januari 2013

Home » Mana satu yang best.....?

Mana satu yang best.....?

KB nak beli salah satu daripada gadget kat bawah ni....tapi mana yang lagi best ek? Ciri-ciri yang paling dikehendaki mestilah yang boleh hasilkan gambar cun & terbaik...huhuhuhuhu

Samsung Galaxy Camera - harga dalam RM1499 kalau ikat contract 2 tahun dengan Celcom

Samsung Tab 2  - harga RM1000 kawan KB jual...contract dengan Senheng 1 Tahun 6 Bulan 

Samsung Note Tab - Harga tak pasti...kalau amik dengan DIGI RM1+++....(Paling suka.....huhuhuh)

Haaaa tak tau lah nak amik yang mana 1.....ada yang sedia membantu?

8 ulasan:

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Note tab..puas hati...
Fungsi cukup byk..
Tapi kalau mibat berganbar..well galaxy camera

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Hanif Idrus haaa tula...hati ni memg nak sgt note tab tu....huhuhuhu

Angel Love Soldier berkata... [Reply to comment]

Dua2 pn best

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

tab kot.. but semua pun best

CaTzMeOW berkata... [Reply to comment]

kalo sy..minat yg samsung camera tu..
tp better amik yg bnyk function/note tab..hehe skdr pndpt.. =)

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Angel Love Soldier kan kan kan...semua best..=.=

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@Kesuma Angsana huhuhuhu tulah..tgk kamera tu sangat best pulak.cume klu nak bawak g meeting x sesuai pulak...tetiba bawak g meeting....ape ke halnye? hihiihih

Kak Bunga berkata... [Reply to comment]

@CaTzMeOW kannnn? kb pun suke kamera tu...tqq bagi pendapat...^__^