Rabu, 2 Januari 2013

Mana satu yang best.....?

KB nak beli salah satu daripada gadget kat bawah ni....tapi mana yang lagi best ek? Ciri-ciri yang paling dikehendaki mestilah yang boleh hasilkan gambar cun & terbaik...huhuhuhuhu

Samsung Galaxy Camera - harga dalam RM1499 kalau ikat contract 2 tahun dengan Celcom

Samsung Tab 2  - harga RM1000 kawan KB jual...contract dengan Senheng 1 Tahun 6 Bulan 

Samsung Note Tab - Harga tak pasti...kalau amik dengan DIGI RM1+++....(Paling suka.....huhuhuh)

Haaaa tak tau lah nak amik yang mana 1.....ada yang sedia membantu?

8 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

Note tab..puas hati...
Fungsi cukup byk..
Tapi kalau mibat berganbar..well galaxy camera

Kak Bunga berkata...

@Hanif Idrus haaa tula...hati ni memg nak sgt note tab tu....huhuhuhu

Angel Love Soldier berkata...

Dua2 pn best

Tanpa Nama berkata...

tab kot.. but semua pun best

CaTzMeOW berkata...

kalo sy..minat yg samsung camera tu..
tp better amik yg bnyk function/note tab..hehe skdr pndpt.. =)

Kak Bunga berkata...

@Angel Love Soldier kan kan kan...semua best..=.=

Kak Bunga berkata...

@Kesuma Angsana huhuhuhu tulah..tgk kamera tu sangat best pulak.cume klu nak bawak g meeting x sesuai pulak...tetiba bawak g meeting....ape ke halnye? hihiihih

Kak Bunga berkata...

@CaTzMeOW kannnn? kb pun suke kamera tu...tqq bagi pendapat...^__^