Khamis, 28 Jun 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI BLOG HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum....
jom join segmen ni..dah nak tamat dah pun...Kak Bunga baru perasan...hehehe


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog beliau jika tidak paham2 je ok..(done)
2. Letak header ini (done)
3. Tajuk SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY (done) 
4. Kekerapan anda berblogging dlm sehari? (done)
hurmm kekerapan blogging eh...3-4 kali jugak kot..tupun kalau ade mood nak join segmen dan kepala tengah ting tong kat opis...heehhehe
5. Link kan entry anda pada post entry ini  (done) 

Tarikh tutup: Sehingga 30JUN arini dah 28 JUN...lagi 2 hari..!!
Blog anda akan di listkan didalam sidebar BLOGLIST JULAI sebelah kanan blog
Hanya kekal sehingga hujung bulan JULAI 2012 sahaja.

Pesanan beliau : Ajak la ea kawan2 anda seramai mungkin ok..meriah sikit.! hehe
Sekian Terima Kasih
Hope ade lah join xde pun sokay ja ..hehe (yeke okay? hehehe)

Selasa, 26 Jun 2012

Contest : Edit Picture Paling Cantik

Assalamualaikum...


Tengah-tengah malam ni join contest pulak...bosan x tau nak buat ape...jom join this contest! untuk keterangan lanjut klik banner bawah ni ye...




ini adalah gambar waktu majlis nikah Kak Bunga...edit by Kak Bunga...=)


ini adalah gambar outdoor waktu majlis bertandang ke rumah husband...edit by Kak Bunga...=)
Cinta sy hanya pda lelaki pilihan Allah buat sy..sy akan sandarkan cinta sy pd seorang lelaki yg bernama suami. Dan ianya tidak boleh di kongsi oleh sesiapa. Nilainya terlalu mahal utk di cemari lelaki lain bahkan namanya sekali pun.
DONE..^^

Isnin, 25 Jun 2012

'PERADUAN BAWAL BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP'

Assalamualaikum blogger kesygan Kak Bunga..! Jom join peraduan nih by Bawal Biru Online Shop


Tempoh Peraduan : 23Jun2012 hingga 1Ogos2012

Cara Penyertaan
1. Mestilah pengikut blogshop Bawal Biru Online Shop
2. Buat satu entry yang bertajuk 'PERADUAN BAWAL BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP'
3. Letakkan baner di atas di entry tersebut dan link kan kembali ke sini
4. Letakkan sekali gambar anda sendiri bergaya dengan tudung bawal (tudung bawal ye.. bukan shawl)
5. Nyatakan juga sebab anda gemarkan tudung bawal
6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda
7. Link kan entry anda ke ruangan komen di entry ini
8. Saya akan upload kan gambar anda ke page Bawal Biru Online Shop di album Peraduan Bawal Bergaya Dari Bawal Biru Online Shop. Pemilihan Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang mempunyai jumlah like yang tertinggi
9. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 1Ogos2012. Pengiraan jumlah like akan dibuat seminggu selepas penyertaan iaitu pada 8Ogos2012 dan pengumuman pemenang akan dibuat pada hari yang sama. InsyaAllah
10. Pengumuman pemenang hanya akan dibuat di blog dan di page Bawal Biru Online Shop sahaja

Hadiah : 10 bawal 3d rose lace untuk 10 pemenang



Saya gemarkan tudung bawal kerana boleh memakainya dengan pelbagai style yang menarik, selesa dan  cantik...^_^

Kak Bunga nak tag Tiera..;)



Jumaat, 22 Jun 2012

CONTEST : muka marah paling cute


Jom join contest ni! klik je banner atas ni..=)

SYARAT-SYARAT :


1. Wajib LIKE & FOLLOW blog saya dan sponsor :


Blog E-ra:


(follow)e-ra pasha (done)
(like)fan page (done)


Blog Sponsor:


(follow)syahmi meon  (done)
(like)fan page (done)


(follow)mr & mrs s  (done)
(like)fan page (done)

(follow)sasau movie  (done)
(like)fan page

(follow)cik sofa  (done)
(like)fan page

(follow)butik pinkku  (done)
(like)fan page (done)


2. Buat satu entry yang bertajuk "CONTEST : muka marah paling cute" .  (done)


3. Wajib letak banner di atas dalam entry anda dan jangan lupa backlink ke entry ini.  (done)


4. Masukkan SATU gambar muka marah paling cute anda.  (done walaupun x cute..huhu) 



5. Sila hantar link entry anda di comment entry beliau.


TARIKH TUTUP:
21 JULAI 2012

Ahad, 10 Jun 2012

Kek Pisang Moist Kukus

Assalamualaikum...


Kek Pisang Moist Kukus by Kak Bunga ^_^

Suka tak kek atas ni? heee....Kak Bunga memang suka makan kek...tapi lepas kawin ni lah baru rajin nak wat kek...tapi kukus jela..xde bakar...heee tu pun mak mertua yang bagi periuk kukus...:D Disebabkan pisang banyak kat dapur...Semalam cuba lah buat kek pisang kukus...hasilnya memang moisttttt...tapi dengan syarat kene biarkan semalaman...nak cuba? tengok resepi ni oke..

Bahan-bahan :
Pisang (lenyekkan)
3 biji telur
1 cawan gula
2 cawan tepung gandum
1 sudu kecil soda bikarbonat
1 sudu kecil serbuk penaik
1 cawan minyak mazola..(minyak masak pun boleh)

Langkah-langkah:
1. Panaskan periuk kukus
2. Blender telur dan gula
3. Ayak tepung, soda bikarbonat dan serbuk penaik.
4. Masukkan minyak mazola ke dalam tepung yang telah diayak dan kacau sebati
5. Masukkan telur dan gula yang telah diblender. Kacau sebati
6. Masukkan pisang yang telah dilenyek dan kacau sebati.
7. Masukkan dalam periuk kukus dan masak dengan api sederhana selama 1 jam 15 minit...

* Nak tau dia dah masak...cucuk garfu @ pisau...kalau licin maknanya dah masak lah tu...:D

Sabtu, 9 Jun 2012

My BFFOsemm Wedding Days!!

Assalamualaikum...


Mesti ramai yang pergi kenduri arini kan? Kak Bunga pun baru je balik dari wedding BFF Kak Bunga kat Taman Sri Gombak...pukul 11 dah sampai kenduri oke...tetamu terawal sampai..heee..sebabnya kawan Kak Bunga ada kenduri lain nak kene pergi...Sampai je terus naik rumah dia tengok dia mekap jap...pastu disebabkan tak boleh lama kami pergi la makan..


Kawan-kawan Kak Bunga yang datang sekali....sebelum makan sempat lagi posing..hehe
Pelamin sekarang cantik-cantik kan? banyak pulak tu design..berkenan sangat dengan pelamin yang bunga besar-besar tuhhh...rasa nak kawin lagi sekali...hahhaa..>,<..Pelamin dia guna kombinasi warna kuning dan hijau...dia memang sangat fanatik dengan hijau..samalah dengan pelamin Kak Bunga dulu kombinasi color kuning dan purple...>,<


Cantiklah pelamin ni..osemmm ^_^


Meja makan beradap..kemas :)


Dah siap makan...jam pun dah pukul 12.15..kitorang pun nak berangkat balik la....tapi wajib jumpa pengantin dulu..sebab tak puas kalau tak dapat tengok dia pakai baju pengantin....hehehe..sebab baju dia osem sangat..ada pearl2 gitu..suka suka suka...

Hee cantik tak color baju dia...design pun cantik..memang osem...^^


cantik kan? kan? kan?

Bila dah bergambo suma..tengok jam dah pukul 12.30..pengantin lelaki pun dah sampai...tunggu jelah kan..

yeayyy dah sampai...osem la baju dorang..^^
Pastu tak dapat lah nak tengok dia sanding kat pelamin...sebab banyak lagi kenduri nak pergi...hehe

Pesanan Penaja:

- Selamat Pengantin Baru kepada Raja Noorhafizah binti Raja Amir Shah dan Al-Bain bin Mohd Rosli...semoga kekal sampai syurga dan berbahagia..Welcome to the Club....heee..

Jumaat, 8 Jun 2012

BAWAL ROSE 3D BORONG SAHAJA...!!

Borong dengan harga murah

10pcs :RM250
20pcs :RM450

free postage..!!
Bawal Rose 3D English

Khamis, 7 Jun 2012

PERTUKARAN TARIKH TAMAT GA KAK BUNGA..!!!

Assalamualaikum sayang-sayang Kak Bunga sekalian...

First sekali...Kak Bunga nak minta maaf ye..sebab terpaksa memendekkan tarikh tamat GA ni....sebab next week KB sangat sibuk sebab seminggu full ada kursus..fuhhh mesti penat dan mengantuk..haha...>,<

Oleh itu, Kak Bunga nak tukar tarikh daripada 14 Jun 2012 kepada 8 Jun 2012....pukul 10 malam....hari ini 7 Jun kan? ada lagi 1 hari untuk join GA ni...yang sudah join KB ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang...nanti KB umumkan pemenang pada 8 Jun tu jugak..nanti korang jenguk-jenguklah blog ni ye...


** tak sabar nak bagi GA ni pada pemenang...! heeeee =)

bercuti ke Langkawi dengan Harga RM150 4H3M untuk 4 orang..!!!

Assalamualaikum..!!


Wowwww! korang taknak ke pergi Langkawi 4 hari 3 malam untuk 4 orang berharga RM150 sahaja?!! 








Kak Bunga post kat FB semalam...berduyun2 orang mintak link dia sebab murah gilerr kot...bukan hanya untuk 4D3N sahaja, korang boleh pilih nak pergi berapa hari...ni Kak Bunga senaraikan...

2D1N : RM60
3D2N : RM110
4D3N : RM150

murah kan???? tapi yang ni tidak termasuk breakfast, airport transfer dan transportation to Langkawi..(dari rumah nak g Langkawi kene pegi sendiri ye..hehe ) tapi ok la kan...RM150 untuk 4D3N kott...kita boleh decide bila nak pergi...mulai 13 Jun sampai 15 November 2012 tapi promotion ni tamat harini...dah decide tarikh kene contact hotel untuk tanya date yang korang pilih tu available ke tidak biliknya..email ke akasiahotel@gmail.com ok..:) tapi kene beli kat website tu dan nak contact hotel tu kene bagitau korang dapat promotion ni kat mana....hotel ni biasa je..tapi kita bercuti bukan nak duduk kat hotel je 24 jam kan? untuk keterangan lanjut..korang tengok la sendiri ye...=) ni Kak Bunga share gambar-gambar berkenaan dengan hotel tu..


Promotion ni untuk bilik jenis Family room macam ni..kan 4 orang...:D

Ni la hotelnya...okela kan untuk tido je..=)

Mana Kak Bunga dapat info nih?? Haaa...ni yang nak bagitau sangat-sangat nih...hehe kene daftar dulu kat SINI....then, hari-hari email mengenai promotion yang ada akan masuk dalam email korang..sape yang dah pernah daftar baguslah...yang belum daftar..daftarlah cepat2...untuk tengok promotion tentang holiday cari di bahagian GATEWAYS ok...ada promotion pergi Phuket, Bali dan macam-macam lagi..

Sharing is Caring..=))))

Selasa, 5 Jun 2012

:: Untungnya jadi Laila Lee ::

Hai semua (macam ramai yang baca) huhu..kenapa Kak Bunga kata Laila Lee untung..sebab Kak Bunga memang tengah tunggu followers yang ke-100..so, beliau adalah followers Kak Bunga yang ke-100...ada hadiah special buat beliau...congrats! 


Followers lain jangan kecewa ye...ada GA Kak Bunga menanti lagi 2 orang pemenang...Korang rajin-rajinlah tengok perkembangan blog Kak Bunga ni ye...manalah tau Kak Bunga nak tambah pemenang untuk GA tu...Kalau tak menang jugak....InsyaAllah, kalau dimurahkan rezeki nanti banyak lagi hadiah yang Kak Bunga nak bagi kat korang...heee..=)

3 Orang Sengal

Ajoi, Sumardi dan Pancis sedang menunggu keretapi di stesen keretapi Seremban. Diorang bertiga kalau dah jumpa macam-macam cerita diborakkan sehingga terlepas keretapi. Apabila perasan keretapi dah bergerak, mereka bertiga berlari mengejar keretapi tersebut. Dah macam filem stunt, Sumardi dan Pancis berjaya lompat dan menaiki keretapi tersebut, tetapi Ajoi tak dapat naik. 

Namun, Ajoi ketawa terbahak-bahak di tepi landasan dan pekerja KTM yang melihat aksi mereka dari tadi merasa pelik dan menghampiri Ajoi dan berkata " Kenapa encik ketawa? Bukan ke encik tidak berjaya mengejar keretapi tadi?". Lalu ajoi berkata " Sebenarnya yang sepatutnya naik keretapi tadi tu saya seorang, mereka berdua hanya hantar saya ja...wakakakaka."

:: Majlis Pra Tonton Filem X ~ Janda - Jandaku Gangster ::



Kak Bunga yang andeh..huhuhu


Nak tau tak..semalam Kak Bunga dapat jemputan pergi Majlis Pra Tonton Filem X ~ Janda-jandaku Gangster dalam kumpulan MIG Online di The Curve. 



Aiyakkk first time tu sampai The Curve sebab memang tak pernah rasa nak jejak kaki kat situ. Nak pergi sana kene mengadap jem. Tu yang Kak Bunga tersangat malas. Balik je dari kerja, siap - siap terus gerak naik motor. hehehe merempit..terpusing-pusing kat Bandar Utama tu cari The Curve. Apa pun tak boleh.

Haa...bangunan ni lah..terpusing-pusing cari dia...hehehehe

sampai je tempat parking, kami pun laju-laju pegi kat pawagam di tingkat 2 sebab dah lewat 1jam. hehehe semputttttt. Pergi kat kaunter untuk dapatkan tiket dan naik ke atas belum masuk pawagam pun lagi...huhu jumpa ramai artis tapi Kak Bunga segan lah nak amik gambar dengan dorang. huhuhu..jadi kami pun masuk lah dalam cinema 6. 


Tak lama lepas tu majlis pun bermula dengan bacaan doa dan ucapan dari Pengarah Filem X iaitu  Ahmad Rusli Khadri dan diikuti dengan ucapan dari penerbit David Teo. sangat terhibur dengan ucapan dia...hehehe..=)

Ketika beliau memberi ucapan yang berpatah-patah..hehehehe
gambar kurang jelas sebab pakai hp je..huhu

Lepas tu sesi para pelakon filem tersebut yang terdiri daripada Pierre Andre, Intan Ladyana, Diana Amir, Nuremy Ramli, Chloe Nicole, Liana Rafiai dan Siti Chubby. untuk bergambar dengan pengarah, penerbit.



lepas tu baru lah tawangan Filem X ni..Filem ini berkisarkan tentang seorang lelaki yang telah berkahwin sebanyak 5 kali bukan kerana cinta. Macam-macam perangai dan kerenah kelima-lima isteri dia tu sampailah dia jumpa Arissa iaitu watak Intan Ladyana.


Bagi Kak Bunga, cerita dia nice, kelakar dan juga romantik. Nak tau lebih lanjut, kene lah pergi tengok bermula dari 7 Jun 2012 ini di seluruh pawagam..Jom layan babak-babak menarik dalam Filem X ni..=)

Barisan pelakon, pengarah dan penerbit









Jangan lupa tengok tau 7 Jun 2012 nanti...=)

Isnin, 4 Jun 2012

:: Kak Bunga Shopp ---> Kak Bunga Collection ::

Assalamualaikum...


Alhamdulillah, syukur sangat dapat mendaftarkan Kedai Online Kak Bunga yang dulunya dikenali sebagai Kak Bunga Shopp...kini telah didaftarkan sebagai Kak Bunga Collection di bawah SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan no. pendaftaran BC0001069-T.




Khemah di Karnival Pengguna Semenyih..panas gilerrr...huhu

muka happy=D

Jumaat, 1 Jun 2012

Peserta GA "Tudung Bawal Cantik 1st Giveaway by Kak Bunga"

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...1st GA by Kak Bunga sudah pun bermula dari hari mulia ini (1 Jun) dan akan tamat pada 14 Jun 2012 pukul 10 malam...dan nama pemenang akan Kak Bunga umumkan juga pada hari Jumaat (15 Jun 2012)...

Terima kasih yang tidak terhingga Kak Bunga ucapkan kepada yang sudi join GA ni..senang je kan nak join? hehehee...hadiah tu cantik tak korang rasa? bagi kak bunga sangat cantik..bukan sebab nak promote tau..sebab tudung tu memang cantik..ikutkan hati, nak je Kak Bunga pakai semua...hahaha..tapi dah bisnes kan, terpaksa tolak ketepi keinginan tu..hehehe..jadi korang doa2lah tudung tu dapat kat korang..hehehe..untunglaaaa jadi followers Kak bunga~ ^_^

SENARAI PESERTA

Peserta 1-10

3. http://funkopyloveff.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
4. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
5. http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
6. http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
7. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
8. http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
9. http://aisahloli.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
10http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

Peserta 11-20
11. http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

12. http://miss-wani.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
13. http://madieygadis98.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
14. http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
15. http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
16. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
17. http://masammanischenta.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
18. http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
19. http://nadnodazizan.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
20. http://nuruldya13.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

 Peserta 21-30

21. http://cherieteralala.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
22. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
23. http://kisahnajwa.blogspot.com/2012/06/giveaway-tudung-bawal-cantik-1st.html
24. http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
25. http://dinnalifestory.blogspot.com/2012/06/giveaway-tudung-bawal-cantik-1st.html
26. http://rightnot.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
27. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
28. http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
29. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
30. http://shanas-punya-blog.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html


 Peserta 31-40


31. http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
32. http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
33. http://nadhieraey.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
34. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
35. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
36. http://schaazman.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
37.http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html  
38.http://ecagiveaway.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
39.http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html 
40.http://atiqamaisaraa.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-ga-by-kak-bunga.html

Peserta 41-

41.http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html 
42.http://myrakluang.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html 
43.http://onitsukahana.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
44.http://theieraziera.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
45.http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
46.http://ciknisa89.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
47.http://shayeudopnakal.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
48. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
49.http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
50.http://mycoretanstories.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html


Peserta 51-60


51.http://serikandi95.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
52.http://alongnidar.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
53.http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
54.http://norumara.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
55.http://umikasum.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
56.http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
57.http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
58. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
59.http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html 
60. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-1st-giveaway-by-kak-bunga.html




Peserta 61-

61.http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
62.http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
63.http://iyrazyra.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
64.http://ketidakstabilan.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
65.http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
66.http://awesome-incredible.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
67.http://goolgidiary.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
68.http://tmerah.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html
69.http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html


* Peserta sekalian...check link korang ada ke tak ye...kalau takde bagitau Kak Bunga oke..


KLIK ------> PEMENANG GA KAK BUNGA UNTUK KEPUTUSAN GA..^_^