Khamis, 6 Disember 2012

Home » Template Travel yang tenang

Template Travel yang tenang

Alkisahnya sejak dua tiga hari ni mengantuk je keje.....jadinya KB menukar template travel nih...berbackgroundkan awan nano nano nano....hehehe...amik mood nak g bercuti....teringin rasanya nak  naik flight...insyaAllah satu hari nanti kot...

Oh ya...KB dengar radio ramai betul orang pergi bercuti kat Langkawi ye...KB pun tengah plan nak kesana bulan 1 nanti....naik feri la tapi....sebab nak balik kampung mertua kat Perlis dulu...ambil diorang angkut bawak sekali....heheehehe 

Masalah utama sekarang tak tau nak duk kat hotel mane.....kalau naik feri orang kata eloknya duduk kat Pekan Kuah....tapi KB g survey resort atau hotel kat area Pantai Cenang pulak...ada orang kata Pantai Cenang malam-malam hidup suasananya...so tak tahu la nak buat pilihan....cucah la camni..wawawaa...

Kalau boleh nak hotel yang murah je...sekadar untuk bermalam....bukan nak duduk dalam hotel sepanjang hari...baik takyah g bercuti kan...hihihihihii...dah alang-alang sampai Langkawi...sesiapa ada idea tentang hotel kat sane? atau ada yang nak bagi tips ke...huhuhuhu (ada ke orang nak bantu nih...=,=)


4 ulasan:

elise eijal berkata... [Reply to comment]

kalau nak percutian bajet, mebi boleh consider tempat nih

http://ipplangkawi.blogspot.com/2010/01/harga-bilik-bilik-penginapan-dan.html

:)

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

okeh...tq elise..akan dipertimbangkan...;)

Dunia Wilma berkata... [Reply to comment]

Bestnya nak pergi bercuti KB :-)
Nanti jangan lupa upload picture ya ^_^

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

wilma: hehehee harus upload!