Jumaat, 28 Disember 2012

Home » Selamat Berhujung Minggu Semua...!

Selamat Berhujung Minggu Semua...!

Fuyooooo hari ini KB buat kerja dengan penuh ketekunan lah....selalunya dah dekat-dekat nak balik kerja ni mesti mood dah kelaut....hikhikhik

Malam nih nak buat crepe durian lagi...harap-harap kedai yang jual durian tu bukak lah.....semalam tak bukak, jadinya terpaksalah cancel order yang hari ini punya....sorry semua...=,=

Papepun selamat berhujung minggu semua.....yang nak pergi jalan-jalan tu berhati-hatilah di jalanraya....KB pun nak pergi jalan-jalan jugak...hari ahad lah tapi...nak pergi Kandang, Ayer Molek...my bff akan bertunang...yeay!! KB suka...semoga majlis beliau berjalan lancar...aminnnnn....

Yang baju purple tu BFF KB ~ Norhuda Borhan...tahniah babe!

2 ulasan:

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Minggu ni last kerja kahwin.....lps budak sekolah buka sekolah

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

@Hanif Idrus tulah...semua last...hihihihi pasni dah tahun lain dh..