Khamis, 6 Disember 2012

Home » "SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA"

"SEGMEN : BLOGLIST DISEMBER 2012 OLEH SURIAQISTINA"


KB baru perasan Kak Sue buat segmen...tu pun tengok kat Google + Dunia Wilma huhuhuhu...
Kak Sue buat segmen nih sempena 3rd wedding anniversary iaitu pada 12.12.12...pandai diorang pilih tarikh...^_____^

Blog Kak Sue dah berubah wajah....nampak lebih kemas..loading pun dah laju...yeay!! boleh skodeng slalu.....internet kat opis nih boleh tahan 'lem' jugak...huhuhu sebab tu lah KB nak BW kengkawan agak sukar....tambah-tambah blog yang berat...huhu ampuunnn...=,=

Papepun semoga Kak Sue berbahagia sampai syurga bersama keluarga tercinta....heheheh...



3 ulasan:

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

Alahai x tau sempat ke idak KA nk join ni

Dunia Wilma berkata... [Reply to comment]

SElamat bersegmen KB ^_^

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

As Salam dik.
Thanks for joining my segmen ya.
Blog adik dah tersenarai dalam bloglist saya.

Salam ukhuwah dari saya -Suria-