Isnin, 31 Disember 2012

Home » My BFF E-Day

My BFF E-Day

Tahniah my BFF...Norhuda binti Borhan...

Semoga kekal hingga ke syurga, ke jinjang pelamin....selamat menempuh alam pertunangan yang penuh dengan cabaran...sebab syaitannirrajim sentiasa berusaha untuk menggagalkan setiap pasangan yang ingin mendirikan masjid....salah satunya, tiba-tiba terramai peminat pulak....ter ye terrrrr....:P

Majlis berlangsung di Ayer Molek, Melaka....KB gerak seorang sahaja...encik husband kerja pulak...pukul 11 pagi tayar kereta bergolek...dan sampai ke tempat kejadian dalam pukul 1 tengahari....lama tak? hehehe tu sebab KB bawak kereta dengan sopan santun...duduk kat lane paling perlahan....best, santai je...boleh tengok macam-macam gelagat orang bawak kereta....

Dah sampai tu alamak segannya lah sebab tak ada kawan...huhuhuhu terus menuju ke bilik Huda..tengok dia..wow! cantik giler kot kawan aku....terpegun jap...hehehe


Cantik kan dia....dia ni fotogenik....kalau bergambar lagi cantik dari kita face to face dengan dia....


Selekehnya rasa pengantin lama tu....hehehehe KB lah...adehhh mesti nak menyorok belakang huda...baru nampak kecik....wakakakak...:P


Ni pulak dengan bakal mak mertua dia....mak mertua pun bergaya...hehehe suka tengok anak-anak makcik nih..semua cantik-cantik....tunang huda tu lah seorang anak lelaki makcik nih....of course lah huda jadi menantu kesayangan nanti....hehehehe *lawanya kawan saya...hehehe suka tengok dia*


Haa itulah tunang huda....si Arel...diorang kenal kat tempat kerja...UDA Holding....dua-dua kuat merepek, sengal.......hahahaha semoga berkekalan hendaknya....aminnnn

* balik dari Melaka terus buat durian crepe......tidur pukul 2.30 pagi terjaga pukul 7.30 pagi...OMG!! lambat datang kerja......eeeeeeeeeeeee rekoda buruk di akhir tahun...mencikk >,<

Tiada ulasan: