Rabu, 19 Disember 2012

Home » Hai lah hujung tahun

Hai lah hujung tahun

Hujung tahun ni ada macam-macam kisah...stress, suka, hepi, hati bunga-bunga...eh? bukan lebih kurang ke maknanya? huahuhua..biarlah...nampak panjang sikit...hehee...

Hati bunga-bunga sebab semalam gaji + bonus...yey! tapi bunga-bunga sekejap sahaja sebab kereta  kesayangan KB masuk hospital....ICM Relay katanya...dah 3 kali mati enjin masa tengah drive...bahaya bahaya....sekali tu KB tengah nak masuk susur ke kiri.....tengah membelok boleh pulak dia mati enjin, brek keras, stereng juga keras........Ohhhh mann...menggigil dibuatnya...jadinya semalamlah KB bawak dia masuk hospital kat Sri Muda Shah Alam...alhamdulillah setel...semoga sihat-sihat sahaja keretaku...nasib baik tak mahal sangat...hehehehe selamat lagi poket KB...hihihi

Paling happy hari tu semestinya my birthday...first time sambut birthday sebagai isteri orang..hihihi selalunya dengar orang cakap camtu masa hari raya kan? birthday pun ada rasa gitu eh? mestilahhh......selama ini kan bujang lagi...sekarang kan dah ada suami...ada orang sambut birthday kita...ngeee...macam lah selama ni tak pernah sambut....? memang lah sambut...tapi bila suami nak raikan birthday kita mestilah rasa terharu bagai....hihihihi..

Hurmm dan sekarang nih memanglah teramat busy sebab nak kene lalui saat-saat mendebarkan di ofis...KB kene pergi SKT..!! hari ini sampai Jumaat kat Lumut, Perak. Bye bye My Hubby....kesian dia kene tinggal sekejap...hehehe..oh ya, SKT tu Sasaran Kerja Tahunan...Ketua Jabatan nak tengok apa plan kita tahun depan...semoga semuanya berjalan dengan lancar...aminnnnnn

p/s: dah nak pergi SKT dah sekejap je lagi...tak sempat nak BW ke blog rakan-rakan semua....nanti dah lapang KB BW ke blog rakan-rakan eh....minta maaf sangat-sangat....:'(


4 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

hujung tahun penuh suka dan duka. biasalah tu dik, barulah kehidupan namanya. hehehe. hujung2 tahun pun kena pergi kursus ye. ish ish. tapi nk wat camne kan. nama pun kerja mkn gaji. huhuhu

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

moga dipermudahkan semua urusan ye

eintan nurfuzie berkata... [Reply to comment]

hehehe.. bonus dan gaji byk time tu la kete atau moto buat hal kan? ehhehe

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Hujung tahun ni macam2 hal yek..hahahahaha