Isnin, 31 Disember 2012

Home » Celebrate Tahun Baru 2013...

Celebrate Tahun Baru 2013...

Hai....mesti ramai yang keluar nak celebrate tahun baru kan? KB keluar juga....tapi pergi makan KFC sambil memerhati keadaan jalanraya yang sangat-sangat sesak.....rajin betul diorang berpusu-pusu nak sambutt tahun baru kat ICT....yang sabar sangat tu...syabas KB ucapkan...hikhik

KB tengah dating dengan hubby nih...hikhik....Makan KFC je...kat Federal Highway nih...memang kat sini port kitorang dating dari masa KB belajar kat UiTM lagi....heeee ala-ala mengimbau kenangan lama lah kononnnnnnn......hahaa

Padahal nak try wi-fi kat KFC nih...aritu KB beli notebook ASUS warna putih kat CF4...cer teka harga dia berapa.....kalau mahal KB memang takkan beli lah....baik beli tab ke galaxy note ke kan? ngeee...harganya hanya RM70 sahaja....tak sampai RM100 pun tau....^___^ tapi memang kosong habis lah...kita kene pergi install semuanya kat kedai....takpelah kan daripada keluarkan duit RM1000+...tengah berjimat cermat ni weiii..nak tukar sportrim...:P

Anyway, Happy New Year kepada sesiapa pun yang sudi menyinggah ke blog KB yang ntah hape-hape nih...huahuahua....babaii..

8 ulasan:

hnahdy berkata... [Reply to comment]

1st.hehe. yeke 1st. hana baru tau blok KB dah berubah wajah. camtik :)

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Selamat tahun baru KB....
AJ sambut kat rumah je.....
Malas nak bersesak2...
Lagipun bodyguard AJ duty....
Hehhheheheh.....

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

@hnahdy hehehe eh betul la hana 1st..dulu blog KB x cantik ke? hahaha ^___^

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

@AyueJean selamat tahun baru jugak AJ..KB pun malas nak bersesak2...hehehee

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

@Hanif Idrus selamat tahun baru jugak bro hanif...aminn3

potia casadelarossa berkata... [Reply to comment]

wah untung lah rm70 je? beli kat mana tu? murahnya... anyway selamat tahung baru kat KB... thanks sbb sudi singgah blog Silence...

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

@potia casadelarossa hai potia...murah kan? kat Carrefour..dorang clearance stock..sy memg suke singgah blog Silence...hikhik selamat tahun baru!