Jumaat, 23 November 2012

Home » Tahniah My Husband

Tahniah My Husband


Kak Bunga nak cerita pasal husband KB la pulak....asyik cerita pasal makanan je kan...huhuhuhu...

Husband KB namanya rudynoor....dia ni memang anti sangat-sangat nak durian...memang musuh dia lah...hehehehee kalau nampak durian mulalah melarikan diri....pastu muka berkerut-kerut tahan bau....haahaha lawak..! KB offer dia kalau dapat makan sebiji KB bagi RM sebanyak dot dot dot...tetap taknak....huhuhu payah betoii...=,=

Setiap hari KB akan beli durian...macam biasa KB ajak dia g pergi sekali...mula-mula macam malas...KB paksa gak...tak kira..dah sampai kat tempat orang jual durian...dia nak duduk dalam kete pulak...tak kira...turun sekali...hahahahahahaa tengok dia buat muka tu rasa nak tergelak...

Disebabkan order makin bertambah, KB nak la beli durian lagi...dia oke je..lepastu macam ajaib pulak...dia macam dah boleh terima bau durian tuh...dia pulak yang beria ngadap durian yang orang tu jual...bila balik rumah...KB masak dulu untuk makan malam dia...pastu baru lah start wat crepe durian....dia dah siap makan malam...dia tengok pulak KB buat...sampai pukul 2 pagi...hehehee...

Tahniah my husband sebab dah boleh bau durian dengan jayanya...lepas ni KB nak buat sampai dia boleh makan durian....hahahhahahaa tapi tak tau macamana caranya...huhuhu

6 ulasan:

hnahdy berkata... [Reply to comment]

xbg dia try crepe durian ka? xpun bg dia mkn eskrem..jgn bgtau dia tu eskrem durian.hehe lma2 bleh la mkn durian

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehehehe...crepe durian tu die pandang gitu2 je...die tau bau durian...hehe

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Raja buah tidak disukai....kena cari jalan suruh mkn ni...hihihihi

PRINCESS FARISHA berkata... [Reply to comment]

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

prog muten berkata... [Reply to comment]

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

KA mmg x makan doyan hehehe