Selasa, 20 November 2012

Home » Mission Berjaya...Crepe Durian

Mission Berjaya...Crepe Durian

Tak hensem tapi sedap....hehehehehehhehehe

Alhamdulillah....mission nak buat crepe durian terlaksana malam tadi....KB dapat dalam 25 biji...encik hasben memang tak makan durian....untunglaa KB....leh hentam banyak-banyak...bukan main lagi muka dia berkerut-kerut tahan bau malam tadi...hahahah

Mana lagi cantik? mestilah kuning kan....huhu

* Jemput makan semua...huhuhu *


14 ulasan:

bujal X berkata... [Reply to comment]

weh nak seketul..campak kat bawah ni~~

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

meh aa naik atas...hehehehe

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

sedap ni. tapi kalau akk la kan, x sempat nk wat durian creepe lagi, durian akak dah bedal dulu. hahaha

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

sy kene tahan kak...hahaha nak wat crepe punye pasal....hehehehee

azifah yazid berkata... [Reply to comment]

sedapnye.... nak ckit hehehe :)



dinz shah berkata... [Reply to comment]

Sedap..sedap...

dinz shah berkata... [Reply to comment]

Sedap..sedap...

missGogreen berkata... [Reply to comment]

rajin nye..rugi btol pasangan kamu tu..xmkn durian pulak ;)

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

Azifah: hehee bole2...meh umah kb meh...:D
Dinz: huhuuhuhu memey aa...:)
Missgogreen: hehehehe untung pulak bagi saya...yehhaaaa!

bujal X berkata... [Reply to comment]

thanks~~sat lagi tutup kaunter aku makan~check fb jap ble? aku ada hantar request~(bukan mlm,game dan sebagainya)

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

oke...saba jap..kene bukak fb pakai hp...huhuh

Nana Hashim berkata... [Reply to comment]

sedapnyaa

al-lavendari berkata... [Reply to comment]

terima kasih keran sudi singgah.

menjawab pertanyaan di blog saya .. betul kita ada gathering tapi malangnya lebih separuh tak dapat hadir atas pelbagai sebab .. mungkin musim cuti sekolah tak sesuai kot.

prog muten berkata... [Reply to comment]

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/