Rabu, 21 November 2012

Durian Musang King

Adoiilaahh...masuk blog ni je cite pasal makanan...durian pulak tu...asyik-asyik durian...hehehee nak buat camne...permintaan crepe durian menjadi-jadi...orang ni nak...orang tu nak...KB nak cari durian macam kat bawah ni...mana nak cari ea? buat durian crepe malam tadi guna durian macam ni lah...tapi warna biasa je...perak mari...tu pun kawan KB balik kampung..KB kirim...kat Shah Alam ni mana nak cari...?? 

pinjam lah gambar sape nih....lupe sumber dah...huhuhuhuh sori2...


9 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

awk try cari kat seksyen 7, shah alam. situ ade stall jual durian. betul2 tepi jalan bertentangan dgn i-city, kt area tapak pasar malam tu :)

Zatil Hulwani berkata...

thanx 4 the info kak sue...tula, terpike jugak kat situ...

fandyzblog berkata...

pergh.. telan air liur.. sedapnya..

hnahdy berkata...

buat? boleh bg free kat hana sikit.. nak try rasa..hehe

Zatil Hulwani berkata...

@fandyzblog: sedap kan? terliur jugak...
@hana: hehehe

Kesuma Angsana berkata...

nmpak sedap , cuma KA x makan doyan ler hehe

Raudzah Zahari berkata...

Ya ALLAH best nya..my all time favorite..tapi susah nak jumpa musang king ni sebenarnya..

nik ros berkata...

sedapnya.aritu baru jea mkn durian
tgk durian ni rasa nak pi beli lagi..hehe

prog muten berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/