Jumaat, 16 November 2012

Home » Demam Crepe Durian

Demam Crepe Durian

Bukak fb je terpampang gambar makanan yang menjadi fenomena sekarang nih...CREPE DURIAN!!! bentuknya comel..macam bantal yang masih baru...hehehe warna pulak macam-macam color ada...hijau, merah, kuning..tapi kuning lah nampak sangat menyerlah..orang tu komen sedap...orang ni komen sedap...KB harus cari resepinya...den toraiiii weekend nih...hehehehehe

pinjam gambar akk nih...nampak menarik kan?

KB baru update status bbm dah ada member yang suruh jual....hehehe dia nak beli..menarik jugak kalau jual nih..asyik jual kek coklat moist je...boring jugak...serius dah tak boleh nak telan dah kek coklat moist buatan sendiri...orang lain buat takpe...hehehee ape daaa...


5 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

nampak sgt menyelerakan!! x penah try lg. hehehe

Adibah berkata... [Reply to comment]

yesss..sangat sedap..hehe tambat2 kalau beli kat seremban tue..tak penah buat sendiri. orang cakap kalau cream dia warna kuning lagi sedap..

Nana Hashim berkata... [Reply to comment]

skg mmg tgh demam durian crepes...mango crepe pon ade..huhu

dinz shah berkata... [Reply to comment]

Sedap...mmg sedap...

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Satu lagi produk untuk dijual!!
Bagus!!