Isnin, 15 Oktober 2012

Home » Vitamin M Menguasai Diri

Vitamin M Menguasai Diri

aduhhhhh Isnin punya penangan...dasyat betul...dari pagi tadi kerja semua tak jadi....vitamin M menguasai diri sepenuhnya...hurmmmm...cuba beralih ke FB jap..pun malas jugak...boring dah sekarang ni...tengok status kengkawan best-best..tapi nak komen malasnya...hahahaa...pemalas betul KB arini....

Tambah nak bergurau senda ngan kengkawan kat BBM...takda mood...sori geng! Mungkin disebabkan perut kosong kot...kosong kosong kosong...cam lagu najwa latif tu...hurmmm tulaa...pagi tadi hubby offer suh bawak bekal taknak...semalam KB wat sup tulang...pagi tadi ade la lagi 3 ketul dalam periuk...KB suh hubby yang bawak g keje...seronok la dia bekal arini lauk banyak...KB malas laa...hehehee malas lagi..! aptb...lastly, menyesal sebab kelaparan...

Hurmmm jangan jadi macam KB ye kengkawan....arini je rasanya malas...esok rajinlah tu...heee tengok pict kat bawah ni...KB pinjam encik google punya...halaliyah la ye...


3 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

hehehe..sama la sis. saya pun M jugak kdg2. klau dtg mood rajin tu, laju je taip new n3. hehehe. jom naikkan semangat berblogging!

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

kak sue...semangat nak berblog pun down sebab arini blog cam pening2 jek..huhuhuh

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

Yup, kekadang vitamin M sentiasa menjadi penghalang untuk kita berbuat itu dan ini.