Selasa, 30 Oktober 2012

Home » Kenapa Dashboard Saya Susah Nak Loading?

Kenapa Dashboard Saya Susah Nak Loading?

KB kadang-kadang nk update blog ni rasa malas sebabnya dashboard lambat sangat nak loading....nak edit blog pun lambat...kadang-kadang nak edit entry pun payah ya amat....stress rasanya...nak kene refresh banyak kali baru boleh...=,=

Kenapa beliau jadi begitu? ke line internet saya problem? ada yang mengalami masalah yang sama macam KB? huhuhuhu stress betul lah..!!

6 ulasan:

لين Si Pipi Merah berkata... [Reply to comment]

assalammualaikum.. samalah kb.kita kat sini pun sama. ingatkan lynn saja hadapi masalah ni. tgk takde sape yang komen pasal ni. untung hari ni dashboard ok pulak.nampak entry kb terus terjah. kdg2 malas nak tengok then terjah kat blogwalking ja. menguji kesabaran betul di saat semangat nak blogwalking tu ada.

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

Yup, Mieya punya pon lembab semacam. Maybe line slow kot.

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

Lynn: w'salam...tula..kadang-kadang dia ok...kadang-kadang xnk bagi kerjasama langsung...sakit ati pulak...huhuhuhu
Mieya: ntahlah...KB try update kat kampung pun same jugak...lambat sangat nak loading dashboard...T_T

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

sama jugak jadi camni. yang paling bengang tu, bila kita wat new entry, langsung x keluar kat dashboard mase tu gak. new entry tu akan keluar 3-4 jam selepas publish. kelakar je kan. xtau dah nak buat camne, pdhal xde usik ape pun kat setting. huhuhu

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehehe...nak dashboard yang lame...huwaaaaaa T_T

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

x dapek nak nolong hehehe