Khamis, 4 Oktober 2012

Home » Hari ke-4 dah...

Hari ke-4 dah...

Lamanya tak update blog ni...sempat tengok komen kat email je pastu dah tutup...tak sempat nak reply balik....ohhhh patutlah tak sempat dah hari-hari ngadap meeting...=,=

Alhamdulillah...lepas je lapor diri hari Isnin lepas, KB terasa sangat banyak tanggungjawab yang harus dipikul lepas ni....tapi masalahnya tak tau nak start dari mana....jadi teruskan jela dengan kerja yang KB buat sebelum ni...nasib baiklah KB memang ditempatkan kat pejabat tanah ni...kalau dari luar...mesti blur...macam mula-mula masuk dulu...huhuhu itu adalah situasi biasa kan...

Masuk je opis tengok-tengok ada 3 memo suruh attend meeting...huhuhuhu...takpelah...attend jela kan..pastu ade makan-makan...hikhikhik..tu yang suka g meeting tu...:P 

hari ni dah masuk hari ke-4....nak g setelkan medical check up pulak...kalau tak setel abislah gaji KB lambat...tak mau tak mau...nak bayar kete lagi...lambat kang bank bising...adoii..boring..=;=

Sekian........


3 ulasan:

DAIRI FARISHA berkata... [Reply to comment]

keje kat pjbt tanah??nanti ade pape blh la nk mintak tlg ye :)

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

iye...insyaAllah...hehee

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Pejabst tanah? Aku ada 40 hektar tak setel bayar lagi cukai tanah...boleh byr ansur2....hek...lari topik lak..kikikiki.
Tempat baru yek..good luck..