Rabu, 17 Oktober 2012

Home » Allah selamatkan kamu...!

Allah selamatkan kamu...!

Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Norhuda Borhan....
Allah selamatkan kamu....

Selamat hari lahir NORHUDA BORHAN...actually she is my bestfriend forever...hehee orang muda-muda sekarang panggil BFF...asal dari Ayer Molek...Melaka..dilahirkan pada 17 Oktober 1986..orangnya kecik molek je..hehee..cantik pulak tu...(weee kalau dia tau KB puji dia...mesti kembang semangkuk..:P) 

Huda & KB

Besday Girl yang baju merah tu...yang baju pink tu interprem lebey...hehehe...kitorang memang dijodohkan bersama (opsss bukan jodoh kawin ye..)...kitorang kenal masa diploma dulu kat UiTM Seri Iskandar lagi...pastu sambung degree kat UiTM Shah Alam...duduk serumah...abis je study KB dapat kerja kat travel agency yang terletak kat Ampang....dia keje sekali...tapi dia keje tak lama...beberapa bulan je...pastu KB lak ikut jejak langkah dia...menganggur kat rumah 2 bulan jugak la....tak lama tu kitorang dengar lecturer kat Shah Alam nak pakai 2 orang RA (Pembantu Penyelidik)...apalagi..laju jelah kitorang apply...dapat...keje bersama lagi...dah setahun camtu...dia dapat keje tempat lain....kat UDA Holding...eh eh company sendiri kah? hahahahah....KB pulak ke Pejabat Tanah Klang....sampai situ jelah jodoh kitorang...huhuhu...papepun KB ucapkan Selamat Hari Lahir my dear fren...semoga panjang umur, murah rezeki, cepat-cepat kawin...nak makan nasi minyak nih...hehehe