Khamis, 6 September 2012

Home » Kene try ni!

Kene try ni!

Sekarang ni mood memang tengah rajin nak buat kek...wat masa ni pandai wat kek coklat moist ngan kek pisang je...hehehe...akan datang...KB nak try n error buat kek yang di bawah ni pulak..!haruss...kalau menjadi...boleh wat niaga...kan kan kan?


Meh dekat sikit...nak tunjuk...hehehe

Kek Rainbow (alamak...lupe la amik kat blog sape..sori...halalkan ye..) 

blueberry cheese cake dari blog IJAYUJI
tiramisu dari blog shizuoka gourmet

pavlova
kek coklat indulgence ala-ala SR...dari blog SHIMA

 haaaa...kek-kek ni semua nampak senang...tapi memerlukan kesabaran yang tinggi...yeahhhh...tapi takdelah buat sekali harung...pengsan! kering poket...hehehee maafkan saya tuan-tuan blog sekalian sebab saya amik gambar anda...bukan apa...saya nak jadikan sumber inspirasi...heee


4 ulasan:

izahdaut berkata... [Reply to comment]

Pengsan tengok kek sedap2 neh, tutup mata... Heehe kak bunga tanya cemana nak masuk cekelat chip tu, hmmm masukkan aje la dalam adunan. Err ke apa maksud soalan tu?

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehehe tutup mata olok2 je...ha;ah..tgk kat pict izah tu kan...coklat chip die duk dalam muffin...kak bunga slalu tgk chocolate chip tu duduk kat atas muffin je...errr izah faham tak ape yg cuba kak bunga sampaikan? hahah

zaxx berkata... [Reply to comment]

wow!! variety of cakes,..pasni nk cuba la wat ..hihihi...

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehhee...boleh2..nanti dah buat post entry ek...:P