Selasa, 11 September 2012

Home » » Kek Coklat Moist Awesome Baq ang...! (^_^)

Kek Coklat Moist Awesome Baq ang...! (^_^)

Kek Coklat Moist sedap dimakan sebab dia moist...hahahaha...sengal punya kenyataan...tapi memang hakikat pun..sedap...sekali makan mesti nak lagi...dulu masa tinggal ngan housemate kat Shah Alam, dia kadang-kadang bawak balik kek coklat moist yang mak dia buat...sedap..tapi  tukang habiskan KB la...hikhik...:P

Dulu malas sangat-sangat nak buat kek, biskut raya ni...ishh tak kuasa teman...sebab macam susah je..bila dah kahwin ni, tetiba mood rajin tu mula datang makin lama makin rajin...ahaks...bila dah terbuat sebiji kek coklat moist...mulalah ketagih nak buat lagi...hari-hari buat...hari-hari bawak g keje...hehehe gemuk-gemuk..:P

Satu hari, ada member suggestkan Kak Bunga buatlah bisnes jual kek coklat moist...manalah tau dapat sambutan....Alhamdulillah dah 2 bulan buat bisnes kek coklat moist...sambutan menggalakkan...sampai customer tu setiap minggu order...:))

kawan club sona KB pun order jugak...dia order 2 hari berturut-turut...terkejut KB...yelah, baru bangun tido masa tu...pagi-pagi dah dapat SMS..."kek ada lagi x? " huhuhu..padahal baru bagi tempahan dia malam tadi...hehehe..apepun terima kasih sangat-sangat sebab support KB..

Pssstttt kepada sapa-sapa yang duduk dekat area shah alam, klang, bandar saujana putra nak tempah Kek Coklat Moist boleh la tempah ngan Kak Bunga...hikhik...sedapp dan berbaloi..InsyaAllah...(^_^) untuk keterangan lanjut boleh kunjungi blog ni http://kakbungacoklatmoist.blogspot.com/ ... atau email : kakbungacollection@gmail.com...TQ..




5 ulasan:

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

moga terus suksess yek KB !

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehe...tq KA..! ^_^

Maria Menado~ berkata... [Reply to comment]

macam sangat sedap sis... kite pernah buat. kejap jadi kejap tak. haha.. jarang buat.. ni la jadinya.~

Raudzah Zahari berkata... [Reply to comment]

Hmmm..suka kek coklat...especially yang moist..tengok gambar tu macam best aje...

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

maria: hehehee...kene try n error...practice make perfect!
raudzah: hehehee alhamdulillah memg best...opss terangkat bakul pulak..hikhik