Khamis, 13 September 2012

Home » Jamuan Raya Pejabat Tanah Klang 2012

Jamuan Raya Pejabat Tanah Klang 2012

Keje kat sini memang naik gile-gile badan Kak Bunga...huhuhu sebab selalu ada meeting, ada pantri...lepas pegawai-pegawai abis meeting mesti technician ICT ajak g makan...makanan banyak...heheheehe tengah lapar kan..ape lagi...vrooooommm laju je g serbu makanan...kadang-kadang unit pentadbiran ada wat makan-makan...ada staff yang rajin masak...mesti panggil kitorang makan sekali....haaa mesti la laju je sampai..tu pun kalau KB tak bawak bekal...hehehee KB bawak bekal tau g keje...jimat sikit..:D

 Okeh..! memandangkan masih lagi dalam bulan Syawal...ofis KB buatlah jamuan raya...meriah! banyak gerai..kalau tak silap ada 9 gerai...semua sedap-sedap...! terbayang-bayang lak...hahahaha nak tau gerai apa...bole tengok kat pict dalam entry INI...majlis berlangsung pada 7 September 2012 bertempat di Dewan PDTK...bermula dari jam 3.00 petang sampai 5.30 petang...kejap je..tapi semua abis...ramai orang datang...

KB bertugas di majlis tu...jaga gerai Lemang, Ketupat dan Lontong....haruslah menjadi gerai paling sibuk..hari raya memang orang suka makan makanan-makanan tu...hehehee lemang sampai tak cukup ye..ramai yang kata sedap...:D Jom lah tengok pict yang KB kidnap dari FB photographer PDTK..hikhik 

sempat lagi abg ni piss2...satay ni memang terbaik..!
lebih sedap dari satay kajang...seriously!!

ni pulak roti boom...sedappppppppp! KB makan sebelum majlis start..hikhikhik

ni masa majlis baru mula...banjir ngan staff-staff je...

KB suka betul lukisan kat dinding tu...tak pasti pulak sape yang lukis...awesome!

ni penyelia gerai KB jaga...hehehe Kak Mila...staff unit pembangunan..

penyelia yang wat keje...hikhikhik 

yang tudung purple baju batik  tu Datin...wife Dato' Pegawai Daerah..baik...=)

Group gerai kami....yang sebelah KB tu bos...
hehe semua staf suka dia sebab mesra ngan semua staf...camtulah baru orang bawah hormat...kan? =)
aduhh laparnya sekarang...tak bawak bekal arini sebab Unit Hasil ada wat jamuan raya....huhuhu kul 12 tengahari...lagi 2 jam...sabar...T_T

Tiada ulasan: