Jumaat, 7 September 2012

Home » Hari hari begitu....

Hari hari begitu....

Cepat je masa berlalu sekarang ni...rasa macam baru je lepas hari isnin...hehehe...ni dah hari Jumaat...
ni sekarang dah pukul 8 pagi....jap g tengok jam balik mesti dah pukul 12 tengahari...lunch time...lunch la sangat...hari ni kene bertugas jaga gerai lemang...hukhuk...tak leh tido laa rehat karang...selalunya hari Jumaat la paling best nak tido...lame giler rehat...camne laa tak kembang...tido je keje...hehee

Actually, KB setiap malam sebelum tido dah niat nak bangun awal....nak siap g keje awal...nak keluar rumah awal....tapi malangnya tetap jadi macam hari-hari sebelumnya...sesungguhnya apeeee pun tak boleh...kalau kat FB singkatan terus APTB...hikhik....

Dah set jam pukul 5.45 pagi...terjaga...tapi dalam hati...jap..5 minit...sekali jadi 30 minit...kelam kabut bangun...habis solat bersiap semua dah pukul 6.50...huh! mesti menggelabah la...masuk keje pukul 8 pagi...pukul 6.50 tak keluar rumah lagi...pukul berapa nak sampai....? adoiyaii...perjalanan nak g keje tak menentu...kadang-kadang keluar je dari rumah dah jem dah...pukul berapa nak sampai shah alam...nak redah klang lagi...hurmmm..nasib baik hari ni sampai pukul 7.38...tu sebab bawak kete macam kat litar F1..hohoho...klu bawak ikut kelajuan yang ditetapkan alamat sampai lepas pukul 8 laaa...

Tapi alhamdulillah minggu ni sekali je terrrrrpunch warna merah...hukhuk...harap-harap bersih la hari-hari yang akan datang...malas betul nak mintak sign bos...! kalau boleh memang taknak g mintak sign...mesti bos KB kata asyik muka budak ni je...huhuhu tak ke teruk...buruk la rekod...:'(

Semoga hari-hari yang akan datang lebih baik dari sebelumnya...aminnn 

3 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

hehehehe..saya pun pernah alami situasi camni. klau rumah dekat ngan office xpelah jugak kan. sudahnya, saya terus ke office (mandi kt office je la jawabnye) sbb takut terlmbt punch card :D

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

harap2 begitulah ye amin2

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Dalam setahun...ok ler sekali lewat. Kan?