Khamis, 20 September 2012

errrrrrrrr...apa sudah jadi dgn kamu dashboard..

KB ada 3 blog menggunakan akaun yang sama...nak ubah design blog Kek Coklat Moist...macam biasa...tekan dashboard...tup tup...keluar page yang putih oren ni....ape kene???? cuba cari kat setting kot kot la bole nak jadi cam yang biasa sebelum ni....tapi dah tak bole...maknanya memang dashboard ni dah berubah wajah laa...Macam FB gak...ada je perubahan dia...naik pening pulak kepala nak biasakan dengan benda-benda baru ni...huhuhuhu

Disebabkan wajah baru ni...terkial-kial mencari kat mana la template designer nih...tekan sini tekan situ lain yang keluar...adoyaiiiiiiiii...last-last jumpa jugak hasil main klik-klik...tapi boring jugak...bukak blog warna putih...bukak dashboard pun putih jugak...alahaiii....

Nak kene tukar lain la background blog KB....hukhuk...baru je tukar jadi putih aritu...papepun tahniah blogspot sebab dah berubah wajah...majulah blogspot untuk negara...ngeh ngeh ngeh...serius masih terkial kial nih...dari pagi tadi cuba membiasakan diri...hurrmmm gud luck wahai blogger-blogger sekalian...!

11 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

x brp best kan bila berwajah baru ni. huhuhu. same gak cam fb ade new timeline tu. x besh!

Zatil Hulwani berkata...

a'ah...x best..FB tu jadi cam semak samun pun ade...hehehehe klu ade gambar lagi la...besar..penuh wall...dulu gak comey..kan?

Eca Dwinky Asha berkata...

da lama tukar kak...hehehe...klu akak xguna blogger profile tpi terus ke acc G+,pun akan nmpk lain je bila org klik nama kita.hehehe....

dulu eca pun xbiasa..nak edit blog org,mak aii,sakit kepala tgk template designer n HTML kod.kecil..tpi lama-lama da oke :)

Zatil Hulwani berkata...

hehehee tula..dulu bole jugak back to old dashboard kan? skrg dah x bole..pening jugak pale ni...haiyaa...lagi 1 yg G+ tu xley delete ke ek?

DAIRI FARISHA berkata...

taw xpe..tetibe blurr jap bila dh tukar wajah..huhu

Zatil Hulwani berkata...

farisha: tula pasalnye..hehehehe

LiYa HaNiF :: berkata...

^_^ ..


salam kenal yer..

Hanif Idrus berkata...

Sama ler kita...konpius kejap..heheh

Zatil Hulwani berkata...

hanif kan pro..hihihihihi

Isabel Diaz berkata...

La, bruw bertukar ke kak bunga? sya ingat suma owg gna yg mcm sya punye tu

Zatil Hulwani berkata...

aritu bertukar..tapi akk tukar yg lame balik...xley blah la...pening...hahahaha skrg hamek ko...permenant terus...kikiki