Ahad, 23 September 2012

Home » Dapat job buat kek besday...!! nervousss..!

Dapat job buat kek besday...!! nervousss..!

Dulu Kak Bunga keje kat travel agency yang terletak di Taman Kosas, Ampang...aritu invited bos travel agency tu like page KEK COKLAT MOIST ni...tup tup dia nak order yang 1kg...oke proceed...semalam hantar la kat opis dia...memang berdebar nak buat kek tuk dia...sebab dia tak makan makanan manis...

Masa hantar kek dia takde...anak dia yang ada....dah settle tu Kak Bunga pun pegi la merayau sampai ke Hulu Langat...tengok henset kot kot laa ada mesej dia masuk...huhuhuhu bertambah risau bila dah malam takde khabar pun...huhuhu tak oke ke kek tu...uwaaaaaa

Kejap log in kejap log out FB KB...tunggu feedback dari dia sambil tengok cerekarama TV3 yang macam hampeh...bukan cerita yang hampeh...tapi watak Zul Yahya tu buat KB macam nak sekeh-sekeh dia...kedekut ya amat...sian anak bini...sampai la bukak kedai runcit kedekut dia...huhuhu....sape tengok cite tu? tekanan darah tinggi oke kan? hehehehehehe...

Then, masa leka tengok tv...ada orang post kat wall KB....


barulah lega perasaan ni...heeeeee sib baik dia suka...yeayyyy! tadi...dia PM KB kat FB....nak tempah kek besday tuk cucu dan menantu dia katanya....Kak Bunga kata nak deco cantik-cantik memang KB tak reti la...nak tulis nama tu insyaAllah...akan diusahakan...hehehee..harap-harap KB berjaya la nk hias kek tu...nervoussssss...>,<

oh ya...travel agency yang KB keje dulu tu adalah Syaza Travel & Tours Sdn Bhd....menyediakan pelbagai pakej pelancongan dalam negara, luar negara, haji dan umrah..sesiapa yang berminat untuk melancong atau umrah...bole layari website kat bawah ni...servis dorang memang best dan memuaskan...untuk maklumat lanjut boleh call @ email dorang...=)


atau like page 

3 ulasan:

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

wah mesti sedap kek tu sampai kena puji tu, KA pown suka yg kureng2 manis sikit!

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehee alhamdulillah...

Eca Dwinky Asha berkata... [Reply to comment]

mesti sedap tu..eca tgk gmbr yg kek coklat matahari pun da tau..
nak bljr wat ganache..leh x buat tutorial kal?