Isnin, 13 Ogos 2012

Home » Yahhhoooooooooooo!!

Yahhhoooooooooooo!!

Yahhhhooooooooooooo!!!

wahhhhhh wahhhhhh happynya daku arini

Hari ini muka banyak senyumlah....hehehehe
kenapa? kenape? kenape?
sabarrrr....nak bagitau la ni...
tapi taknak cakap banyak...

Ada 3 sebab..iaitu

1. Dapat BOOM STICKER yang cantik! bkn free...beli ye...hehehe

samar-samar je dulu ye...dah siap projek ni baru Kak Bunga post entry baru...heeee
TQ zoe zen...received the parcel already...yeayyyyyy!! flower sister buat i lagi senyum lebarr...heeee
 2. Menang hadiah SAGUHATI dan NO.8

Alhamdulillah...saja suka-suka join contest tak sangka lak menang...hehehe rezeki...
hadiah Saguhati Kak Bunga dapat dari contest yang dianjurkan oleh E-RA PASHA...dan hadiah tu disponsor oleh SASAU MOVIE...hadiahnya top up RM5...sangat berharga time Kak Bunga malas nak beli top up...dah dapat hadiah gunalah sebaik-baiknya...hehe TQVM!! sapa-sapa yang nak download filem-filem terkini...boleh la berkunjung ke website beliau ye..=)

Apa pulak menang NO.8 tu ye? hehehe...Kak Bunga join contest yang dianjurkan oleh BAWAL BIRU ONLINE SHOP...

haaa kan no.8 tu...hehe
Segan nak mintak kawan-kawan like pun menang jugak...hehee alhamdulillah...hadiahnya besttt...Tudung Bawal Rose 3D tau...hehe...TQVM sis!!

3. Dapat TART APPLE

hehehe....dapat kuih raya pun suka...Kak Bunga...Kak Bunga...
mestilaaa....tak pernah rasa lagi tart apple...mesti sedap...biskut ni Kak Bunga tempah dari kakitangan PDTK..Pn. Suhaili...boleh kunjungi blog beliau di MamaAs Delight's . Satu balang kuih berharga RM25...

Ni lah rupa kuihnya...kalau sedap boleh tempah lagi..

kesimpulannya...Today I'm very very very happy...TQVM!!
mood nak raya sudah ada...tambah happy..

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

seronoknya..rezeki bln Ramadhan ni. :)

KorN berkata... [Reply to comment]

tat epal? huhu mcm 1st time je tgk...