Ahad, 5 Ogos 2012

Home » » TT Iftar S.A.G PPEOCM 2012

TT Iftar S.A.G PPEOCM 2012


TT? S.A.G? PPEOCM?? ape benda la tu kan...hehehhee
TT tu Tea Time...tapi tak semestinya kene minum teh..hohoho...
bagi kitorang...kalau ada event club je...panggil TT laa..heee
S.A.G tu ape benda pulak..? hehehe itu singkatan untuk Shah Alam Group...dulu Shah Alam Gilerz..kini tidak lagi...memang semua otak giler....huhuhu
PPEOCM tu pulak nama Proton Persona Elegence Owners Club Malaysia...satu satunya club persona yang Kak Bunga aktif dan rapat...sebab diorang bestttttt....:)

Kak Bunga lebih rapat dengan Group Shah Alam....tu yang join S.A.G...
masa mula-mula group ni ditubuhkan...memang kitorang antara ahli terawal yang join...
sekarang dah makin berkembang...dan ramai jugak Kak Bunga tak kenal masa jumpa...
tapi dalam FB bukan main lagi komen-komen...hehehehehe

Setelah sekian lama tak join event club...
hari Jumaat aritu nak sangat join Iftar ngan diorang kat Dataran Shah Alam....
balik keje jem pulak petang tu...sampai rumah pun dah pukul 5.15 camtu...
perangat lauk sahur..kemas barang nak bawak...dah jadi pukul 6.00...
bergegas gerak...

keluar tol Ebor...jem gile babas...aduhai...
sure sampai Dataran Shah Alam dah berbuka camni...huhuhu
memang betullllll....sampai-sampai dah azan...nak cari parking lagi...
grrrrrrr...

papepun puas ati sebab dapat jumpa geng-geng yang dah lama ditinggalkan lepas kawin...hehehe

tu dia...renyeh sampai sepet mata....hehehe

meriahkannnnn...ramai giler yang kak bunga tak kenal...hehe


ni antara geng geng lama S.A.G PPEOCM....haruslah kenal...same-same giler dulu....haha

ni pulak geng gegurlz yang giler...hehehe



hehehhee...tu jela gambar yang berjaya dikidnap dari kengkawan....
papepun seronok...sebab group ni dah berkembang...ahli pun dah makin ramai...
makin giler la nampaknye...hehehehe

2 ulasan:

Hanif berkata... [Reply to comment]

Bestnya makan ramai-ramai sambil kenal kawan2 lama

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehee...xdela lame sgt...dh 4 bulan x jumpe diorg..heee