Isnin, 13 Ogos 2012

Home » Iftar di Pejabat Daerah dan Tanah Klang osem!

Iftar di Pejabat Daerah dan Tanah Klang osem!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah buat pertama kalinya Iftar bersama kakitangan PDTK...hehehe
Kejadian berlaku 2 minggu yang lepas iaitu pada 2 Ogos 2012 bersamaan dengan 13 Ramadhan..
bermula pukul 6.30 petang...ramai yang dah hadir...Kak Bunga hadir bersama suami tercinta merempit je...malas nak bawak kereta...sure traffic jammed!

Sementara nak tunggu waktu berbuka...dorang pasang video Ustaz Azhar Idrus...jadinya takdela keruan sebab tak tau nak buat apa...maklumlah, nak tunggu masa berbuka ada lagi 1 jam...hehehe

Mula-mula berbuka dengan kuih, kurma dan air panas dahulu...pastu terus solat maghrib supaya kita ringan untuk menunaikan ibadat yang wajib itu...kalau perut dah penuh sure ramai yang dah tak boleh nak bangun...hehehe...

Antara menu yang paling Kak Bunga suka pada majlis tersebut adalah kambing bakar!! nyum3...
sedap rasanya...rasa macam nak tambah dan tambah lagi je...hehehe...dah malas nak cakap banyak-banyak di bulan puasa ni...meh layan gambar yang disnap oleh PPTM kami...Kak Bunga hanya kidnap je gambarnya...huhuhu mohon halalkan ye abg Wan..hoho

tudia kambing...sedapnye...>,<

masa ni belum ramai lagi...hehehe

nyum3

encik hasben dan Kak Bunga yang semakin booolat...huhuhu

Haa time ni masing-masing dah tunggu waktu nak berbuka 

Majlis yang simple...tapi osem sebab dapat berkumpul ramai-ramai...solat berjemaah ramai-ramai...
semoga kita semua beroleh barakalah di bulan yang mulia ini...aminnnnnnn


4 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

wah..bestnye dpt mkn daging kambing. heheeheh

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/pemenang-harrods-tote-bag-giveaway-by.html

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

daging kambing tu nampak sedap but KA tak makan lah hehe

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

kak sue: memg best...badan x panas & daging dia x berbau...
KA: hehehe...sy kalau tgk org sembelih baru tak makan...ni dah kene panggang layan je...hehe

Hanif Idrus berkata... [Reply to comment]

Kambing bakar...yumm..yumm