Khamis, 12 Julai 2012

Home » » Kesayangan saya...!!!

Kesayangan saya...!!!



ishhhh sayang sangat sangat kat diaa...ngeeeeeee...nama diberi Persona NCM 4031...dilahirkan oleh Proton pada bulan 3 tahun 2011...mase ni masih standard  dan kosong...yela...baru kua kedai dah bawak g ICT...kelas tak? hahahaha...excited gilesss...


ni raya tahun lepas...tahun 2011... penuh ngan sticker kat cermin belakang tu...heehuuu...masa ni masih lagi dikuasai dengan sticker PPOC...hekhek...belakang ada sticker PPEOC, PRG dan ID PPOC...pastu lampu belakang haruslah tinted baru smart...haha time kasih pada kawan baik Kak Bunga...Dinz Persona sebab pasangkan tinted tu...ngeh3...spoiler pulak masih standard ye...ngeee


ni yang terkini...masih standard cuma yang berubah spoiler dan sticker sana sini...hohoho...sekarang ni sticker dikuasai oleh PPEOC dan SAG....ngeeeee..tapi masih ada sticker logo PPOC...sayang woo nak buang...

keinginan nak buat macam-macam kat kereta ni mesti ada....terutama sekali nak polish, tukar rim, pasang CF, sticker boom, body sticker dan usik enjin sikit..hamek kauu....banyak kan...tapi lek luuu...kumpul wit luu...heeee...teringin nak buat body sticker yang floral tu....cantikkk....harga pun cantik gak...bergantung pada banyak mana design tu...kalau nak murah...sikit2 sudah....janganlah banyak sangat...nanti serabut lak kan....ape daa...hehehehe

xpe, insyaAllah...doakan Kak Bunga berjaya capai impian tu ye....heee

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

sama la kereta kita. tp saya xde makeup ape pun. mcmane beli, mcmtu je la sbb amik h-line. so, mmg malas nk makeup. maklumlah, ade anak2 kecik kan. hehehe

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

hehehe...jom la join club persona...;)