Khamis, 7 Jun 2012

PERTUKARAN TARIKH TAMAT GA KAK BUNGA..!!!

Assalamualaikum sayang-sayang Kak Bunga sekalian...

First sekali...Kak Bunga nak minta maaf ye..sebab terpaksa memendekkan tarikh tamat GA ni....sebab next week KB sangat sibuk sebab seminggu full ada kursus..fuhhh mesti penat dan mengantuk..haha...>,<

Oleh itu, Kak Bunga nak tukar tarikh daripada 14 Jun 2012 kepada 8 Jun 2012....pukul 10 malam....hari ini 7 Jun kan? ada lagi 1 hari untuk join GA ni...yang sudah join KB ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang...nanti KB umumkan pemenang pada 8 Jun tu jugak..nanti korang jenguk-jenguklah blog ni ye...


** tak sabar nak bagi GA ni pada pemenang...! heeeee =)

40 ulasan:

Nur Asmida Bt Karim berkata...

Okay akk , thanks ea bgtau :)

Hanis Syazana berkata...

ouhh, diawalkan.. thanks inform yeww :))) kalau tak , tk thu nie. hihi

Eira Shamiera berkata...

oh..esok lar hbisnya..terima kasih bgithu..:)

aien berkata...

okek...thanks~

Zatil Hulwani berkata...

welkam...kak bunga lom abis bgtau sume yg join lgi..huhuhu

ecadwinkyasha berkata...

yer...moga2x ada rezeki.hehehe =)

-sha for short- berkata...

ok kak thanks for dat info >_<

Sally Samsaiman berkata...

ok! mintak2 sally menang hihihi :)

NadNod berkata...

mintak2 ada rezeki nak menang tudung kali ni. hehe ;D thanks inform! <3

Ayeen Azmi berkata...

yes ! tamat esok..hoorayyy ~

Mardihah berkata...

:) tak sabar~

..yana.. berkata...

kak bunga..tenkiu yea inform3..hehe..tak sabar nih..hewhew :)

cнιզ иιƉα [T.O.P] berkata...

oke! jadi kputusannye esok ea.. :) waa! bgoz2!

Onitsuka_hana berkata...

tq bgtau.hehe xsabar aih..

Zatil Hulwani berkata...

hehehehe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

welkam sist..;)

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^ x sabar ye..

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^ ye esok keputusannye..

Zatil Hulwani berkata...

hehehhe...^_^

gee azie berkata...

thanks for info... btw akak mmg cantik... ^_^

Nida berkata...

Ok.. Kak Nida noted.. :)

Zatil Hulwani berkata...

huhuhu...tq dear..

Zatil Hulwani berkata...

tq dear...^_^

sHaR!Na eLyaNa berkata...

ok thnks sbb infom..:)

Deqla manjew berkata...

ok...x sabar nk tau pemenang yg bertuah tu...hihi...good luck utk semua!! :)

Scha Azman berkata...

Thank you kak bunga sebab bagitau. Hehehe. Tak sabar nak tahu pemenang. Hehe :)

..yana.. berkata...

semua orang tak sabar nak tahu pemenang kan kak..hehe

Zatil Hulwani berkata...

welkam..;)

Zatil Hulwani berkata...

hehehe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehe...^_^

Zatil Hulwani berkata...

hehehe...^_^

laila lee berkata...

EYH malam nie la yee hehee. eyh laila dpt lg x? haha

Zatil Hulwani berkata...

ye malam ni dear...ehehehe kalau rezeki kamu lgi..^^

nur_za berkata...

ok..take note..hee..gud luck semua

Tanpa Nama berkata...

ok . thnks kak bunga sbb bgytauu .
good luck for the joiner .

:)

yanaromly berkata...

kak bunga dah umumkan ke ? hehe.