Sabtu, 9 Jun 2012

Home » » My BFFOsemm Wedding Days!!

My BFFOsemm Wedding Days!!

Assalamualaikum...


Mesti ramai yang pergi kenduri arini kan? Kak Bunga pun baru je balik dari wedding BFF Kak Bunga kat Taman Sri Gombak...pukul 11 dah sampai kenduri oke...tetamu terawal sampai..heee..sebabnya kawan Kak Bunga ada kenduri lain nak kene pergi...Sampai je terus naik rumah dia tengok dia mekap jap...pastu disebabkan tak boleh lama kami pergi la makan..


Kawan-kawan Kak Bunga yang datang sekali....sebelum makan sempat lagi posing..hehe
Pelamin sekarang cantik-cantik kan? banyak pulak tu design..berkenan sangat dengan pelamin yang bunga besar-besar tuhhh...rasa nak kawin lagi sekali...hahhaa..>,<..Pelamin dia guna kombinasi warna kuning dan hijau...dia memang sangat fanatik dengan hijau..samalah dengan pelamin Kak Bunga dulu kombinasi color kuning dan purple...>,<


Cantiklah pelamin ni..osemmm ^_^


Meja makan beradap..kemas :)


Dah siap makan...jam pun dah pukul 12.15..kitorang pun nak berangkat balik la....tapi wajib jumpa pengantin dulu..sebab tak puas kalau tak dapat tengok dia pakai baju pengantin....hehehe..sebab baju dia osem sangat..ada pearl2 gitu..suka suka suka...

Hee cantik tak color baju dia...design pun cantik..memang osem...^^


cantik kan? kan? kan?

Bila dah bergambo suma..tengok jam dah pukul 12.30..pengantin lelaki pun dah sampai...tunggu jelah kan..

yeayyy dah sampai...osem la baju dorang..^^
Pastu tak dapat lah nak tengok dia sanding kat pelamin...sebab banyak lagi kenduri nak pergi...hehe

Pesanan Penaja:

- Selamat Pengantin Baru kepada Raja Noorhafizah binti Raja Amir Shah dan Al-Bain bin Mohd Rosli...semoga kekal sampai syurga dan berbahagia..Welcome to the Club....heee..

Tiada ulasan: