Khamis, 7 Jun 2012

Home » » bercuti ke Langkawi dengan Harga RM150 4H3M untuk 4 orang..!!!

bercuti ke Langkawi dengan Harga RM150 4H3M untuk 4 orang..!!!

Assalamualaikum..!!


Wowwww! korang taknak ke pergi Langkawi 4 hari 3 malam untuk 4 orang berharga RM150 sahaja?!! 








Kak Bunga post kat FB semalam...berduyun2 orang mintak link dia sebab murah gilerr kot...bukan hanya untuk 4D3N sahaja, korang boleh pilih nak pergi berapa hari...ni Kak Bunga senaraikan...

2D1N : RM60
3D2N : RM110
4D3N : RM150

murah kan???? tapi yang ni tidak termasuk breakfast, airport transfer dan transportation to Langkawi..(dari rumah nak g Langkawi kene pegi sendiri ye..hehe ) tapi ok la kan...RM150 untuk 4D3N kott...kita boleh decide bila nak pergi...mulai 13 Jun sampai 15 November 2012 tapi promotion ni tamat harini...dah decide tarikh kene contact hotel untuk tanya date yang korang pilih tu available ke tidak biliknya..email ke akasiahotel@gmail.com ok..:) tapi kene beli kat website tu dan nak contact hotel tu kene bagitau korang dapat promotion ni kat mana....hotel ni biasa je..tapi kita bercuti bukan nak duduk kat hotel je 24 jam kan? untuk keterangan lanjut..korang tengok la sendiri ye...=) ni Kak Bunga share gambar-gambar berkenaan dengan hotel tu..


Promotion ni untuk bilik jenis Family room macam ni..kan 4 orang...:D

Ni la hotelnya...okela kan untuk tido je..=)

Mana Kak Bunga dapat info nih?? Haaa...ni yang nak bagitau sangat-sangat nih...hehe kene daftar dulu kat SINI....then, hari-hari email mengenai promotion yang ada akan masuk dalam email korang..sape yang dah pernah daftar baguslah...yang belum daftar..daftarlah cepat2...untuk tengok promotion tentang holiday cari di bahagian GATEWAYS ok...ada promotion pergi Phuket, Bali dan macam-macam lagi..

Sharing is Caring..=))))

Tiada ulasan: