Ahad, 13 Mei 2012

Home » » :: SOOPA DOOPA WITH MYTV3 ::

:: SOOPA DOOPA WITH MYTV3 ::

Assalamualaikum..! Kak Bunga nak update tentang program Kak Bunga ari Sabtu lalu....dulu tertanya-tanya jugak macamana la dorang boleh masuk permainan ni kat tv...akhirnya! dapat juga merasa...hehehe

Ini semua berkat kesungguhan my hubby terhadap contest yang dianjurkan dan ternyata kemenangan berpihak kepadanya. Dia telah dihubungi oleh pihak TV3 dan diwajibkan hadir untuk sesi penggambaran. Mulanya kami tidak mahu hadir sebab jauh dan poket pun tidak berapa berisi hehehe. TV3 suruh datang juga jadi kami pun pergi dan kami pula terlebih excited sebab orang paling awal sampai. :P



Ini adalah banner di pintu masuk A'Famosa Water World untuk program TV3 pada hari tersebut iaitu konsert rock wave dari jam 11 pagi sehingga 6 petang. Kak Bunga lupa nak snap picture untuk game yang pertama la pulak. 



Cuba tengok pict atas ni..yang baju putih tu kak Sharifah Shahora. Dia ketua kumpulan hubby  Kak Bunga. Semangat betul dia dan dia la paling kecoh sekali. hehe




dorang kecoh sebab tengok game ini lah. game yang agak mencabar sebab dia berpusing-pusing. hehehe ni hubby kak bunga..tahniah pada dia sebab berjaya tanpa jatuh dalam air.


ceh ceh ceh nak jugak bergambar..hehe mestilah..tengoklah siapa belakang tu..Aidid Marcello lah..hehe 



yang ini kenal tak? nama dia Adam Shah pelakon cerita juvana yang melakonkan watak Ayam..sporting u..^_^ bergambar sebelum beraksi...hehe


ini pulak turn kak bunga..adeshh boleh pulak terjatuh dalam air..jatuh markah kumpulan kak bunga...sori guys..:( tapi paling tidak dapat dilupakan dah jatuh dalam air terpaksa naik juga. aidid suruh kak bunga pijak kaki dia..hee terasa mengeletar kaki dia sebab tampung kak bunga yang berat...haha adoiyai..dan ada lagi seorang abang yang bantu...lepas pijak kaki aidid, pijak bahu abang tu pulak..haha kesian diorang..dan kak bunga berjaya naik balik dan habiskan game..yeayy...takpelah memg jugak walaupun nombor 4..:D


ni la gaya kami yang sudah basah kuyup..hehehe ngan almy nadia yang cumil..^_^



Group yang menang..! tahniah...

Jangan lupa saksikan My TV3 setiap hari ahad pukul 5.30 - 6.00 petang okeh! hehe

3 ulasan:

ecadwinkyasha berkata... [Reply to comment]

bestnya xtvt mcm ne kan..hehehe

eh eh,eca singgah tuk ajak join My Little Giveaway..jom jom ---> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

best eca...hehe wokeh.,,tq invited me..^__^

Iena Eliena berkata... [Reply to comment]

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena..
Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHaNks(^_~)