Sabtu, 5 Mei 2012

Home » » "Happy 15th Birthday Zeeqa"

"Happy 15th Birthday Zeeqa"




Jom join GA dari adik comey ni name dia Zeeqa...sempena besday beliau...kat sini Kak Bunga nk ucapkan Hepi Besday buat adik Zeeqa yang ke-15 semoga berjaya sampai syurga dalam apa jua bidang yang diceburi dan menjadi seorang yang solehah dunia dan akhirat...


Sesiapa yang nak join mudah je caranya..camni..:-
Follow Blog ini >> http://koala-zeeqa.blogspot.com 
Like page ini >> Syahirah Haziqah
Postkan satu Entry yang bertajuk :
"Happy 15th Birthday Zeeqa" dan dalam entry ini anda dikehendaki membuat satu ucapan untuk zeeqa , tak payah panjang-ll , pendek jea :) 
Letakkan banner di atas dalam entry korang dan linkkan penyertaan korang ke entry ini . Sila bagi link yang penuh oke :)
Pemilihan Pemenang akan diundi melalui cabutan . 
Sila Follow / Like / Add sponsor di sini . *wajib
Penambahan syarat : vote sini

1 ulasan:

zeeQa berkata... [Reply to comment]

awk menang GA http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/05/pemenang-giveaway-happy-15th-birthday.html