Sabtu, 5 Mei 2012

"Happy 15th Birthday Zeeqa"




Jom join GA dari adik comey ni name dia Zeeqa...sempena besday beliau...kat sini Kak Bunga nk ucapkan Hepi Besday buat adik Zeeqa yang ke-15 semoga berjaya sampai syurga dalam apa jua bidang yang diceburi dan menjadi seorang yang solehah dunia dan akhirat...


Sesiapa yang nak join mudah je caranya..camni..:-
Follow Blog ini >> http://koala-zeeqa.blogspot.com 
Like page ini >> Syahirah Haziqah
Postkan satu Entry yang bertajuk :
"Happy 15th Birthday Zeeqa" dan dalam entry ini anda dikehendaki membuat satu ucapan untuk zeeqa , tak payah panjang-ll , pendek jea :) 
Letakkan banner di atas dalam entry korang dan linkkan penyertaan korang ke entry ini . Sila bagi link yang penuh oke :)
Pemilihan Pemenang akan diundi melalui cabutan . 
Sila Follow / Like / Add sponsor di sini . *wajib
Penambahan syarat : vote sini

1 ulasan:

zeeQa berkata...

awk menang GA http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/05/pemenang-giveaway-happy-15th-birthday.html