Rabu, 23 Mei 2012

Home » :: Edit Blog ::

:: Edit Blog ::

pagi-pagi camni bole pulak kak bunga wat perangai edit blog kan...jap lagi pegawai masuk menggelabah...huh! bukan apa tiba-tiba jumpa blog toturial kan..nak cuba laa...pastu x menjadi!! hangin betul la sayep...X_X

bukan apa...ni ubatnya kalau mengantuk kan...hehehe...daripada free2 je terlelap..pastu pegawai masuk tengok kak bunga tengah terlelap tak ke naya? buruk la rekod...hahahaaa...baik buat-buat macam sibuk kan? nasib baiklah office kak bunga ni dalam bilik sorang-sorang...pastu skrin komputer lak mengadap tingkap memang best lah...kalau orang datang sempat lagi nk cover konon-konon tengah wat kerja...hahahaha...:P

Bilik aku...aku punya suka la...:D

yeayyyyy~sudah siap header...ngeh ngeh ngeh...walaupun x cantik macam orang lain punye...tapi kak bunga puas hati...hahaha

2 ulasan:

Bicara Hatiku berkata... [Reply to comment]

zatil ajarkan mcm mana nk buat header mcm ni

Zatil Hulwani berkata... [Reply to comment]

oh..nanti sy wat tutorial ye..:)