Jumaat, 23 Mac 2012

Home » » :: PeRsONa cLuB ::

:: PeRsONa cLuB ::

Sebulan pas beli kete kot saya join persona club...mula2 sy join PPOC (Proton Persona Owners Club) dpt no ahli PPOC499...cantik kan cantik kan? heeee..pastu sy join PPEOC (Proton Persona Elegence Owners Club) pulak....dapt no ahli PPEOC 784 antara 2 ni sy paling close dgn PPOC selangor n PPEOC Central kawasan shah alam....Macam2 aktiviti la sy join PPOC n PPEOC ni...

msa PPOC, first time sy join mase bulan puasa bukak puasa kat Bangi..segan gile sbb sy dtg sorg..xde kwn..hehehe sib baik ade Mira..die pun sorang gak..pastu event Amal kat Dengkil, Majlis Hari Raya kat Putrajaya...pastu sy dh x aktif sgt ngn dorg..sbb faktor jauh...huhu..PPOC selangor jela yg dkt...tu pun dah tukar TPCC (The Persona Club. Com) tp sy x join laa..tp masih berkawan n close.

Then, sy aktif giler dgn PPEOC shah alam, tiap2 jumaat je mesti sy lepak ngn dorg smpai la ke subuh...hoho..tp tu sblum kawin ye...^_^....ktorg g tgk wyg, makan2, nyanyi2, lepak2...hehehe sume org giler tmbh2 ade si Kitaro, Nazree, Genji, Shiro, Jamil, Daus, Reyza, Emma, Suri, Izham, Daq Spark dll...skrg ni dah mkin berkembang n ramai yg join shah alam...n sume sudah giler...hahaha..

haa....cmtula sticker yg melekat kat windscreen kete saya...dri jauh dh nampak..heeee....

sesiapa yang berminat untuk join club ni...boleh la ask to join group PPEOC di FB....nanti admin akan approve...dan boleh isi borang untuk join...sekarang club ni dah jadi club rasmi..so nak join kene bayar RM20 kepada leader masing-masing...untuk keterangan lanjut post je kat wall group PPEOC tu...pasti ade jawapan..! ada juga jawapan giler dari rakan-rakan club yang lain....korang tahan jela perangai dorang yang suka sakat orang ye...

Tiada ulasan: